Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Naolin
A proszę bardzo, prowadź dalej. Nie zabraniam Ci przecież tutaj pisać.
Tylko jednego nie rozumiem - do czego Wy dążycie poprzez te najeżdżanie na siebie?
|
Czy to jest takie najeżdżanie? Ja chciałem tylko podeprzeć to co napisałem przez porównanie, a muszę z przykrością stwierdzić, że przez te lata gry w CSa wyrobiła się u mnie swojakiego rodzaju nienawiść do ludzi którzy grają dla fragów... i nie tyle do konkretnych ludzi, co do "graczy" którymi są, bo nie ukrywam, że ci których wymieniłem i którym nie spodobało się to co napisałem mogą być ogólnie naprawdę fajnymi ludźmi do konwersacji w grze czy poza nią. Może to i źle, ale nic nie poradzę, ale niesamowicie szkoda mi jest Bebilona który wg mnie nie musiał tracić tego admina, no ale cóż, powiedziałem niemalże wszystko co miałem do powiedzenia na ten temat, takie życie.
Więc, żeby było jasne, ci których oceniam, są oceniani jako gracze(z tego co jestem w stanie zobaczyć poprzez grę z nimi[przez micro nie gadam, voice_enable 0]), a nie jako ludzie. Nie licząc odpowiedzi na konkretne posty które już mogą coś o kimś powiedzieć, a bardziej w których ludzie sami coś pokazują.
Może to nie jest "dobre" podejście, ale tak już mam i ciężko by mi było to zmienić, przynajmniej teraz wszystko mniej lub bardziej wyjaśniłem.
Pozdrawiam, Tuben.