Czytałem, sprawdzałem wasze wypowiedzi koledzy i stwierdziłem że wszystko to OFFTOPIC! nic nowego na temat mojego bana od kaktusa.
No ale jeżeli już wszyscy o tym a i jeden z Adminów mnie prosił bym się też wypowiedział.
Bebilon - Dla mnie nie był zły. Pomimo tych tk, slayow i troche rozrzutnego rzucania banami. Nie był najgorszy. Lecz jeżeli na prawdę chitował (chyba nikt o zdrowych zmysłach nie wierzy że serio chciał sprawdzić adminów. Robił to for fun) To definitywnie słusznie stracił admina.
Była tam mowa o Lays. Własnie dzisiaj wspominałem Naolin'owi o Lays. Uważam że jest to najbardziej ogarnięty Admin z tego servera. Nie wrzuca jakiś awp_india czy scout mapek gdy jest full osób i połowa się męczy, patrzy także na resztę a nie tylko na siebie.
Dobra, a teraz kochani moi a w szczególności ty Kaktusku. Powiedź mi dlaczego nadużyłeś władzy admina i tak po prostu wkleiłeś mi bana? Do tego oczerniając mnie że wygadywałem coś przez micro?
**15:45 Adii Getes [147]: 08:24 Ferks: I think you must be one of the richest inhabitants of Tibia! Your account balance is 17043674 gold.
|