Zobacz pojedynczy post
stary 30-09-2008, 02:31   #30
$kaktus$
CS Tibia.pl Team

$kaktus$'s Avatar

Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Piła

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dies Irae
Świat: Secura
Poziom: 213
Poziom mag.: 79
Żarówka

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AdiiYeaH Pokaż post
Czytałem, sprawdzałem wasze wypowiedzi koledzy i stwierdziłem że wszystko to OFFTOPIC! nic nowego na temat mojego bana od kaktusa.
No ale jeżeli już wszyscy o tym a i jeden z Adminów mnie prosił bym się też wypowiedział.
Bebilon - Dla mnie nie był zły. Pomimo tych tk, slayow i troche rozrzutnego rzucania banami. Nie był najgorszy. Lecz jeżeli na prawdę chitował (chyba nikt o zdrowych zmysłach nie wierzy że serio chciał sprawdzić adminów. Robił to for fun) To definitywnie słusznie stracił admina.
Była tam mowa o Lays. Własnie dzisiaj wspominałem Naolin'owi o Lays. Uważam że jest to najbardziej ogarnięty Admin z tego servera. Nie wrzuca jakiś awp_india czy scout mapek gdy jest full osób i połowa się męczy, patrzy także na resztę a nie tylko na siebie.
Dobra, a teraz kochani moi a w szczególności ty Kaktusku. Powiedź mi dlaczego nadużyłeś władzy admina i tak po prostu wkleiłeś mi bana? Do tego oczerniając mnie że wygadywałem coś przez micro?
Juz pisalem posta wyzej odnosnie tego. A jak tak bardzo Cie to boli to napisz jeszcze do Brawo Girl moze tam Ci na to odpowiedza. Roztkliwiasz sie nad tym jak bys dostal co najmniej perma a nie jak dostales bana na 5 min za zachowanie.
Our lives and love now in a single stream...the stream of our last Autumn's
grief
$kaktus$ jest offline