Temat: LaYs
Zobacz pojedynczy post
stary 30-09-2008, 15:00   #1
Tubtub
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 08 2008
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Kyra
Poziom: 98
Poziom mag.: 69
Domyślny

Serdecznie wita wasz znienawidzony użytkownik.

Chciałem opisać sytuację która dzisiaj zaistniała na serwerze CS Tibia.pl

Zaczęło się na Kabulu, wbiłem sobie, postrzelałem, w międzyczasie szanowny pan LaYs zaczął swoje docinki na temat moich ostatnich postów na forum (nie użył tam mojego nicku ale po mojej odpowiedzi, pisał ze mną na ten temat, co wskazuje jednoznacznie do kogo to było kierowane). Z czasem szanowny Admin zaczął mieć jakieś problemy do mojej osoby, nawet zaproponował 1 vs 1 na ESL, prawdopodobnie, żeby udowodnić, że lepiej gra w CSa (co jest możliwe, nigdy nie uważałem się za dobrego gracza). Mapa zmieniła się na de_train, mój dobry znajomy grający pod nickiem "[H]" napisał, że jego ping wyróżnia się spośród wszystkich i został skomentowany przez LaYs-a: "to sobie go napraw", czy jakimś bardzo podobnym tekstem, osobiście odebrałem to jako negatywne nastawienie administratora do mojego kolegi, zdanie to wyglądało dość niemiło (przynajmniej tak to odebrałem, wg mnie miało to zdecydowanie negatywne wybrzmienie), więc zapytałem LaYs-a czy on grozi mojemu koledze. On coś mi odpowiedział i powiedział, żebym "zamknal dziob bo dostane bana", zapytałem więc za co, LaYs odpowiedział, że za prowokację i dał mi perma

http://img100.imageshack.us/my.php?image=laysbt8.jpg

I tutaj nadchodzi moje pytanie, co robi taki człowiek na pozycji admina? A jeśli to jest to czego się oczekuje od admina, to życzę powodzenia w przyszłości.

Zaraz ktoś mi napisze, że płacze, ale nie, tu was zdziwię, nie wnoszę o odbanowanie, tylko o to, żeby ludzie zobaczyli ten temat w którym jest pokazane, że admin który OBRAZIŁ mnie na forum, na samym serwerze nie jest lepszy, a to tylko przez to, że nie mógł się opanować i kulturalnie ze mną podyskutować na forum/w grze.

Dla jasności kawałek regulaminu forum:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raynold
2. Na CAŁYM forum NIE wolno:
używac wulgarnego jezyka, przekleństw i obrażac innych użytkowników. Zakazane są również wszelkie sposoby omijania autocenzury (wstawianie kropki w środku wyrazu, zamiany np. "u" na "v" itp.)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alex De'Caro
2. Mówię ci baranie bezmózgi ze na tym serwie grają admini na innych nickach to raz a dwa na Podolskim '20 gra mój 8 letni brat który nie wie nawet co to jest "admin".
Tutaj LaYs zwraca się do mnie "baranie bezmózgi", to jest obraźliwe i NIKT nie może mi w tym miejscu zaprzeczyć, to tak odnośnie tej obrazy.

Czekam na komentarze i mam nadzieję, że ktoś to zauważy i zrobi to co trzeba, bo taki pseudoadmin na serwerze nie powinien mieć uprawnień administratora, tyle z mojej strony.

Pozdrawiam, Tuben.

Ostatnio edytowany przez Tubtub - 30-09-2008 o 15:13.
Tubtub jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.