Temat: LaYs
Zobacz pojedynczy post
stary 30-09-2008, 17:46   #7
Tubtub
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 08 2008
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Kyra
Poziom: 98
Poziom mag.: 69
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez $kaktus$ Pokaż post
Ble ble ble ble.. i ble!

Lays uprzedzil nas tylko przed nieuniknionym.

Na drugi raz uwazaj do kogo piszesz i dobieraj lepiej slownictwo.

Temat uwazam za zamkniety
Dobra, Kaktusie, zacznijmy:

LaYs pokazał, że wasz poziom jest niezbyt wysoki, a ty to tylko potwierdzasz powyższym postem, pisząc go mając ZERO(tak, użyłem tego słowa specjalnie) wiedzy na ten temat.

Na drugi raz pomyśl przed pisaniem posta, a co do słownictwa to dysponuje nieco większym zasobem słów niż ty (oceniając po długości i treści twoich postów[a jeśli masz na myśli słownictwo obraźliwe, staram się unikać jak ognia, co widać])

Temat uważasz za zamknięty? No ciekawe, nikt nie odpowiedział, nikt nie ma kontrargumentów, ale temat jest zamknięty? Ah, no tak, wtedy ci Adii na mikrofonie brzydko gadał, a teraz temat zamknięty bo nie umiesz nic sensownego napisać?

Jak już pisałem wyżej, zastanów się zanim coś napiszesz, w temacie jest jeszcze wiele do powiedzenia i to szczególnie ze strony adminów, i ze strony samego LaYs-a.

Nooooo, a tak ostatnia rzecz w tym poście; szanowny pan LaYs miał czelność uciec się do "nieczystych zagrywek" i uznał, że obraziłem go na privie na steamie. Co jest bardzo interesujące, gdyż nie mam i nigdy go nie miałem we "Friendsach" na steamie.

Powiem tak, im dalej w to idziecie, tym niżej schodzicie... Ambitnie jak na Adminów...

Pozdrawiam, Tuben.
Tubtub jest offline