Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avallach
Ciekawe, za co znów do mnie się przyczepią. ^.-
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avallach
Chociaż Lays ma nikły poziom wypowiedzi, a jego tok myślenia jest "zaskakujący", to gratuluje kaktusowi takiego kolegi.
|
Wonszyk - oki w takim razie ja ze swoim zaskakującym tokiem myślenia oznajmiam Ci że jak zobaczę Cie że na serwie dostajesz odemnie Perma i dołączasz do swojego znajomego forum flamera Tubena bo chyba chyba wrogów szukasz.
I ostrzegam gram tu długo i adminowałem na wielu serwerach i nie z takimi idiotami potrafiłem sobie poradzić.
Tuben - Banished za pisanie postów bez sensu na forum, gadania w grze głupot i wypróbowywanie mnie "ha czy aby napewno lays mnie zbanuje :<?" w*******ania się w nie swoje sprawy. Co do tego "[H]" miał ping powyżej 100+ co się z tym wiąże laguje serwer więc zasugerowałem mu żeby go naprawił. Ale oczywiście Tuben żeby mi zrobić na złość musiał napisać swoje 3 gr. tak jest za to właśnie jest perm - nie zamierzam tu pisać innych rzeczy które robiłeś bo nie mam na nie dowodów tak więc żegnam.
PS: Nie mam zamiaru się wykłócać z wami w tym poście jak i już nie zamierzam tu zaglądać tak więc piszcie sobie wypracowania na 3 strony których i tak nie przeczytam jak i 90% ludzi wchodzących tutaj.
PS2:
www.katolik.pl 
wiedzę że konto zrobiłeś wczoraj a dziś juz 47 postów nice man keep it going!