Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba
Ja się zastanawiam nad sensem całego tematu i sytuacji w nim opisanej.
Lejs powiedział jakiś tekst na temat pinga, banalny, zdarzały się 100x gorsze. Widać Tuben, że nie przyszedłeś tam grać, tylko dyskutować jeszcze do końca nie wiem o czym, chyba szukać dziury w całym, a od dyskusji jest forum.
|
Jeśli nie widzisz sensu, lepiej by było jakby to forum zostało usunięte... Jeśli chcesz się kłócić nie mając wiedzy na dany temat, powodzenia.
Przypomnę, że to LaYs zaczął docinki na serwerze, więc nie wiem o czym mówisz panie wszystkowiedzący, który "nie" szuka dziury w całym.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alex De'Caro
Wonszyk - oki w takim raze ja ze swoim zaskakującym tokiem myślenia oznajmiam Ci że jak zobacze Cie że na serwie dostajesz odemnie Perma i dołączasz do swojego znajomego forum flamera Tubena bo chyba chyba wrogów szukasz.
|
Jak dla mnie, grożenie w ten sposób banem, to powinien być koniec twojej kariery jako admina.
Cytuj:
I ostrzegam gram tu długo i adminowałem na wielu serwerach i nie z takimi idiotami potrafiłem sobie poradzić.
|
Nazywając mnie idiotą nie mając do tego podstaw(czy nawet mając), znów łamiesz regulamin forum i nadużywasz mocy. A te wiele serwerów to chyba na LAN-ie z botami, bo boty nie miały problemów jak je banowałeś.
Cytuj:
Tuben - Banished za pisanie postów bez sensu na forum, gadania w grze głupot i wypróbowywanie mnie "ha czy aby napewno lays mnie zbanuje :<?" w*******ania się w nie swoje sprawy. Co do tego "[H]" miał ping powyżej 100+ co się z tym wiąże laguje serwer więc zasugerowałem mu żeby go naprawił. Ale oczywiście Tuben żeby mi zrobić na złość musiał napisać swoje 3 gr. tak jest za to właśnie jest perm - nie zamierzam tu pisać innych rzeczy które robiłeś bo nie mam na nie dowodów tak więc żegnam.
|
LaYs, znów cię mam, [H] miał ping 50-60(i powiedział, ze się wyróżnia, bo każdy miał pingi 10-30), a wcześniej na Kabulu konwersował z tobą razem ze mną i stąd ten docinek z twojej strony, są logi, można wszystko sprawdzić, i nie kłam dalej, bo tylko się bardziej pogrążasz. Nie masz dowodów na inne rzeczy ponieważ takowe nie zaistniały.
Screen z pingiem:
http://img221.imageshack.us/my.php?image=pingza2.jpg
Coś jeszcze panie LaYs?
Cytuj:
PS: Nie mam zamiaru się wykłucać z wami w tym poście jak i już nie zamierzam tu zaglądać tak więc piszcie sobie wypracowania na 3 strony których i tak nie przeczytam jak i 90% ludzi wchodzących tutaj.
|
No tak to jest jak się nie ma nic na własną obronę. A to, że nie czytasz dłuższych postów to tylko dowód na twoje lenistwo i ignorancję wobec normalnych graczy.
Cytuj:
PS2: www.katolik.pl UWAGA wiedze że konto zrobiłeś wczoraj a dziś juz 47 postów nice man keep it going!
|
Czy ty próbujesz być fajny? Szkoda, że ci się nie udaje, co do katolików to mógłbyś wyluzować... Naprawdę nie wiem o co ci chodzi, ale to jest następny dowód na twój poziom, który pokazujesz od ładnych paru postów, coraz niżej, coraz niżej, a dno już blisko.
Pozdrawiam, Tuben.