Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Viste
@Faytah
Right, ambicja godna podziwu, tylko tak sie rozpędzili, bocą chary elegancko i wogóle tylko nie wiem czy nie lepiej byłoby jakby porobili chary niekoniecznie kojarzące sie tak wybitnie z ng tylko jakies "stas of wioska" czy coś, przyjebać lvl konkretny i wtedy sie ujawnić bo teraz interr, jak sądze, nie da im raczej wbić porządniejszych lvl bo to oczywiste że wkońcu będą chcieli pobawić się w wojne, co przy ich teoretycznym sojuszu z lr może być w niedalekiej przyszłości powodem niemałych problemów. [tak, wiem że wybiłem w przyszłość ale kto nie lubi czasem pofantazjować?:>>]
|
Gdyby mnie to dotyczylo tez bym tak zrobil zeby sie kojarzylo,aby kazdy wiedzial z kim ma doczynienia,takze to daje pewna ochrone,gdyz rzuci sie na nich conajwyzej smieszny random pekerek ktorego sami usidla szybko,bo kazda inna osoba majaca mozg nie rzuci sie na nich za nic bo wie ze wkrotce z tego powodu bedzie miec problemy.No wybiles zbyt daleko w przyszlosc na next wojne sie nie zanosi z tego wzgledu iz raczej nikt przeciwko wladzy atm sie nie buntuje,a w IT jest zaledwie paru ludzi z na tyle duzym autorytetem by pociagnac za soba troche ludzi,ale do tego nie dojdzie bo teraz IT ma sie raczej dobrze i nie zanosi sie na zmiany.
Podsumowujac:
*dodatek do nicku Canavi oznacza: plebania ich nie bije,wkrotce sie troche wybija,gra w tzw. otwarte karty czyli wiadomo z kim trzymaja.Wiec bac sie zbytnio o byle co nie musza bo maja tu troche znajomych i za darmo nikt im nic nie zrobi.
*Wojny w najblizsze 3-4 m/ce nie przewiduje,poza tymi "we organizing nubchars war!1"