Darku... Ale robić błąd p zamiast b to trzeba być upośledzonym... bo nawet dyslektycy w czymś takim błędu nie robią...
I dalej pokazuj jaki jesteś pr0 i ze masz zawias kompa na barbach, scryptach i GMie...
I dalej przekształcaj mój nick może znajdziesz jeszcze coś ciekawego, zwisa mi to ale żeby go zrozumieć to trzeba mieć coś w głowie zamiast pixeli...
Cytuj:
Znajdz mi jakiegos mojego ssa z Botem ? Lub jak siedze na żółwiach ;-) Leciu nie byl nigdy botowany jedynie co nób chary na serverach PVP. Jestem nikim ? Bo Cie ujebalem na pohu ? xDDDD Mozesz mi lizac stopy plebsie ;-D
|
Wyobraź sobie że my też jesteśmy na tyle inteligentni i wiemy ze bota do SSa można wyłączyć.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lecio
@Kórwa
Jesli chodzi o barby w zyciu tam nie expilem.
|
Tak, tam tylko bociłeś.
Cytuj:
@Kórwa
Na twoje nieszczescie jestes dzieckiem UPDEJTA
|
Trochę Ci to nie wyszło : / bo zacząłem grać jak ujbeali magicznych. A gram od 7.3. (nie mowie o tym charze.)
Cytuj:
Bota kupilem okolo 145 lvla~ o czym Rose moze poswiadczyc bo sam mi zalatwial klucz do NG ;-) Wiec sie nabotowalem?!?
|
Sam sobie zaprzeczasz... mówiłeś ze nie miałeś bota więc?
Gdzie powiedziałem ze sie nabotowałeś? Fakt jest ze bociłeś pod koniec swojej "kariery" i przez to dostałeś delete wiec nie pierdol że nie używałes
Wybacz nie będę się zniżał do Twojego poziomu bo nie widzę powodu żeby Cię obrażać..
I w dupie mam Twoje zdanie jak i każdego tutaj (nie licząc nielicznych których znam z RL)
Dla mnie byłeś jesteś i będziesz dzieckiem i nikim który nie potrafi nic mądrego powiedzieć. Pa.
@edit.
Twoja motyka byl Twoj bot.
Tak mistrzu, pukałes of 40k/h i jestes profesjonalista. Szacunek, zawsze chcialem poznac takich ludzi.