@Kórwa
Uposledznie chlopcze to masz wypisane na twarzy na fotce ktora sobie zajebales ze swoja 150kg laska ;-) Wolal bym pisac" ktury, kcem,rze" niz miec takie pole minowe na ryju jak Ty [-: Z ktora fala zawsze lecisz? 3-4? Mozesz sobie uscisnac dlon razem z Garenem

Jak by Ci to powiedziec Korovko, jedna jaskólka wiosny nie czyni, myslisz, ze wyczailes 1 blad ktory zrobilem 1st raz od czasow Stalina, i jestes góra? Mylisz sie.
Jesli chodzi o barby w zyciu tam nie expilem. Na twoje nieszczescie jestes dzieckiem UPDEJTA i nie wiesz, gdzie sie expilo zanim zaczeles byc pr0 i i mogles sobie pozwolic na zabawe w tatara na forum bo masz LVL! Bota kupilem okolo 145 lvla~ o czym Rose moze poswiadczyc bo sam mi zalatwial klucz do NG ;-) Wiec sie nabotowalem?!?! Wszystkie lvle ktore wbilem od tego lvla zostaly wyexpione na expowiskach jakimi byly DL'e POI czy Frosty, watpie zeby 140+ kinna dawal rade na NG pociskajac te potworki. Wiec zawsze jak cos napiszesz przepusc to przez swoj MUSK!
To by bylo narazie na tyle,
Pozdro dla Lonsada i Deziomka =* <3
Link do mojego PB --- > http://s134.photobucket.com/albums/q111/_Leciu_/
@edit
Oj chyba sie troszke zakreciles w tym wszystkim ;-) Pisalem, ze botowalem nób charami na serverach PVP! Gdzie dostalem bana na miesiac, po czym dostalem bana za zabijanie ludzi na NON PVP! Wiec gowno wiesz ? Wiesz tyle co Ci na Twoim zajebistym GC napisali czyli wielkie SZAJSE!

Widziales petradzie zebym tam botowal? Nie pamietam jak tam nawet dokladnie dojsc xDDD Bo bylem tam dokladnie raz w zyciu, ale Ty wiesz lepiej, bo masz oczy kobry!
Jesli chodzi o apdejt! Update z ze zjebanymi magicznymi trwal chyba 3-4 miechy wiec dlugo sie meczyc nie musiales? Gowno wiesz o Tibii, gdzie sie pukalo ofa z expem 35-40k/h
Konczysz temat petardzie bo nie mozesz znalesc juz wiecej haczykow na mnie

) No tak to jest jak ktos sie porwie z motyka na slonce ;-)
Own3d by Leciu vol.3