Witam wszytkich graczy na servie danera ktorzy pamietaja legede polskiej ekipy na tym servie GEORGESSO !! Jak wiecie to moj best friend zawsze sie z nim trzymalem wspolne hunty zaufanie itp ale co tu duzo gadac Ci ktorzy pamietaja wiedza najlepiej jak bylo. Jak wiadomo Geo stracil swoja postac spowodowana deletem "niestety" i od dawna nie gra juz w tibie , po wielo miesiecznych prosbach wkoncu udalo mi sie go namowic zeby wrocil i gral ze mna tak jak to bylo keidys " zajebiscie" XD . Jak wiadomo ja od dluzszego czasu gram na Pandori wiec geo beidze rowniez gral tam ze mna ale zostaje problem PACCA bez ktorego grac sie nie da :< Wiec chial bym zorganizowac zkladke ktora pokryje koszty poneiwaz sam nie jestem w stanie wylozyc calej sumy . Licze na to ze z pomoca osob ktore go znaja szanuja sa mu wdzieczni za to co keidys zrobil , pomogl ocalil kogos przed huntem. No i jeszcze prosba do ORSZAKU wiem ze slabo stoicie z kasa ale pameitam jak ktos od was napisal do mnie cos w stylu " Nie wiem porki jak ci dziekowac za akcje ktore przeprowadziles i nam pomogles teraz mamy hajs na blessy dla Rora itp" ja odpowieidzielm ze robilem to z czystej przyjemnosci bo tak poprostu bylo ale teraz to ja potrbzuje pomocy mam nadizeje ze kazdy moglby wesprzezc mnie 2-3 k to chyab nie jest duzo dla nikogo a jak sie zangazuje w to wiecej osob to beidze pacc dla geo z gory dizekuje
LISTE LUDZI KTORZY WPLACILI BEDE UPDATOWAL NA ONLY DANERA
kase slac Porki Druid Ankrahmun
@ GEORGESSO PACC
Nie bede pisal kto ile dal bo to jak w kosciele kto ile na tace tylko wypisze nicki kto wspar Geo
Porki Druid
Sawio'Jotwupe
Szalony Kogut
Lord Maszin
PSYCHOL
Samant
Ether'Dymek - Pierwszy owner
Mad Iris
Azion Irla
Sir Damu Krazy
Luki'the Angel
Szalony Kogut
Lord Maszin
PSYCHOL
Samant
Ether'Dymek - Pierwszy owner
Mad Iris
Azion Irla
Sir Damu Krazy
Luki'the Angel
Kokos Drunker - Stary Owner
Vox Animus
Moria
Enivir
Argheon Dariu
Fiedo
Chlopaki z Zamoscia
Emef Buhh
Ostatnio edytowany przez Porkidrucik - 02-10-2008 o 16:23.
|