Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glooodzilla
Moim skromnym zdaniem te wasze spory to są smiechu warte... Po co się kłócicie o jakieś pierdoły. Nikt nie ma obowiązku lubić innych graczy czy to jest admin czy też nie... Uważam że jeśli nie możecie się dogadać poprostu się do siebie nie odzywajcie i będzie po problemie. Co do permów za takie bzdety też jestem przeciwny aczkolwiek nie mam zamiaru w to z grubsza ingerować wyrażam tylko swoje obiektywne zdanie na temat waszych smiechu wartych sprzeczek.
Pozdrawiam do zobaczenie w grze :*
|
No ciesze się, jak zwykle post nie wnoszący nic do tematu (może poza mało rozwiniętą opinią). Nie ma obowiązku lubić, ale także
nie powinien mieć prawa do nadużywania pozycji.
A co do dalszej części posta to bardzo mnie zaciekawiło stwierdzenie:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glooodzilla
wyrażam tylko swoje obiektywne zdanie
|
Twoje obiektywne zdanie? No bardzo obiektywne, polecam się zastanowić nad znaczeniem słowa "obiektywizm" przed następnym użyciem tego słowa.
Moim skromnym zdaniem Twój post jest troszkę nie na miejscu, no ale to tylko moja opinia na ten temat.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba
Cóż, ten post był taki krótki i bez żadnego wyraźnego przekazu ze względu na to, że wiem tylko tyle ile przeczytałem, że współczuje ci, że nawet w takim czymś doszukujesz się kłótni, lol.
|
Ja nie wiem, co ty chciałeś powiedzieć w tej części swojego posta, a co do doszukiwania się kłótni "nawet w takim czymś", jak już napisałeś, skomentowałem i ja się nie doszukuje kłótni, tylko odpowiadam na twój post. Jeżeli jednak nadal odbierasz to za "doszukiwanie się kłótni", to powinieneś się zastanowić nad tym, czy ty czegoś źle nie odbierasz, i czy to właśnie ty nie starasz się "doszukać kłótni". Jak dla mnie jest to stosunkowo spokojna wymiana zdań między nami, co w żaden sposób nie przypomina kłótni.
Pozdrawiam, Tuben.