Temat: LaYs
Zobacz pojedynczy post
stary 01-10-2008, 15:01   #16
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tubtub Pokaż post

Ja nie wiem, co ty chciałeś powiedzieć w tej części swojego posta, a co do doszukiwania się kłótni "nawet w takim czymś", jak już napisałeś, skomentowałem i ja się nie doszukuje kłótni, tylko odpowiadam na twój post. Jeżeli jednak nadal odbierasz to za "doszukiwanie się kłótni", to powinieneś się zastanowić nad tym, czy ty czegoś źle nie odbierasz, i czy to właśnie ty nie starasz się "doszukać kłótni". Jak dla mnie jest to stosunkowo spokojna wymiana zdań między nami, co w żaden sposób nie przypomina kłótni.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tubtub
Jeśli nie widzisz sensu, lepiej by było jakby to forum zostało usunięte... Jeśli chcesz się kłócić nie mając wiedzy na dany temat, powodzenia.
Dla mnie podejście jest jasne. Osoba moja, napisała by "jeśli chcesz rozmawiać w ten sposób", ty = Jeśli chcesz się kłócić. Debilizim.

Cytuj:
to powinieneś się zastanowić nad tym, czy ty czegoś źle nie odbierasz, i czy to właśnie ty nie starasz się "doszukać kłótni".
Nie, nie staram się, jakbyś nie zauważył, wyedytowałem specjalnie posta, który był daleko przed twoim, z nadzieją, że już zostawisz to w spokoju. Bo przecież mogłem sobie odpisać w nowym poście, ale dla mnie to kija warte. Oczywiście ty, ~20h po jego przeczytaniu, z absolutnej nudy musiałeś drążyć ten temat, chyba nawet sam nie wiesz po co, przez co znowu muszę odpowiadać w tym (niczego wartym dla mnie) temacie.

Na przyszłość zastanów się nad sobą, zanim zaczniesz wypominać wszystko wszystkim dookoła, a pisząc posty pomyśl, czy zawierają jakąś sensowną treść.

@down
Jak widać - ty nie umiesz rozmawiać, rotfl. Można tak w nieskończoność, mnie szkoda czasu na takie prymitywne kłótnie, nie dziwie się, że lejs dał ci perma za prowokacje, na jego miejscu zrobiłbym to samo

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 01-10-2008 o 15:27.
Rybzor jest offline