Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tubtub
Ja nie wiem, co ty chciałeś powiedzieć w tej części swojego posta, a co do doszukiwania się kłótni "nawet w takim czymś", jak już napisałeś, skomentowałem i ja się nie doszukuje kłótni, tylko odpowiadam na twój post. Jeżeli jednak nadal odbierasz to za "doszukiwanie się kłótni", to powinieneś się zastanowić nad tym, czy ty czegoś źle nie odbierasz, i czy to właśnie ty nie starasz się "doszukać kłótni". Jak dla mnie jest to stosunkowo spokojna wymiana zdań między nami, co w żaden sposób nie przypomina kłótni.
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tubtub
Jeśli nie widzisz sensu, lepiej by było jakby to forum zostało usunięte... Jeśli chcesz się kłócić nie mając wiedzy na dany temat, powodzenia.
|
Dla mnie podejście jest jasne. Osoba moja, napisała by "jeśli chcesz rozmawiać w ten sposób", ty = Jeśli chcesz się kłócić. Debilizim.
Cytuj:
to powinieneś się zastanowić nad tym, czy ty czegoś źle nie odbierasz, i czy to właśnie ty nie starasz się "doszukać kłótni".
|
Nie, nie staram się, jakbyś nie zauważył, wyedytowałem specjalnie posta, który był daleko przed twoim, z nadzieją, że już zostawisz to w spokoju. Bo przecież mogłem sobie odpisać w nowym poście, ale dla mnie to kija warte. Oczywiście ty, ~20h po jego przeczytaniu, z absolutnej nudy musiałeś drążyć ten temat, chyba nawet sam nie wiesz po co, przez co znowu muszę odpowiadać w tym (niczego wartym dla mnie) temacie.
Na przyszłość zastanów się nad sobą, zanim zaczniesz wypominać wszystko wszystkim dookoła, a pisząc posty pomyśl, czy zawierają jakąś sensowną treść.
@down
Jak widać - ty nie umiesz rozmawiać, rotfl. Można tak w nieskończoność, mnie szkoda czasu na takie prymitywne kłótnie, nie dziwie się, że lejs dał ci perma za prowokacje, na jego miejscu zrobiłbym to samo