Temat: LaYs
Zobacz pojedynczy post
stary 01-10-2008, 15:12   #17
Tubtub
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 08 2008
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Kyra
Poziom: 98
Poziom mag.: 69
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba Pokaż post
Dla mnie podejście jest jasne. Osoba moja, napisała by "jeśli chcesz rozmawiać w ten sposób", ty = Jeśli chcesz się kłócić. Debilizim.
No widzisz, smutne dość, Ryba jest jak zawsze święty, tak jakbym nie widział już wielu twoich postów wcześniej. Widzę, że tak jak już ktoś powiedział, jakakolwiek dyskusja z tobą nie ma sensu, bo ty i tak jesteś sprytniejszy.

Twoja wola, Twoje zdanie, Twój sposób bycia.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba
Nie, nie staram się, jakbyś nie zauważył, wyedytowałem specjalnie posta, który był daleko przed twoim, z nadzieją, że już zostawisz to w spokoju. Bo przecież mogłem sobie odpisać w nowym poście, ale dla mnie to kija warte. Oczywiście ty, ~20h po jego przeczytaniu, z absolutnej nudy musiałeś drążyć ten temat, chyba nawet sam nie wiesz po co, przez co znowu muszę odpowiadać w tym (niczego wartym dla mnie) temacie.
Nie siedzę na forum 24 godziny na dobę, zaglądam od czasu do czasu, zauważyłem twoją edycje przy przewijaniu i się do tego ustosunkowałem. Jeśli masz z tym problem, to zastanów się jaki był sens tej edycji.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba
Na przyszłość zastanów się nad sobą, zanim zaczniesz wypominać wszystko wszystkim dookoła, a pisząc posty pomyśl, czy zawierają jakąś sensowną treść.
Święte słowa, święte słowa, teraz proponuje Ci przeczytać to jeszcze raz i się zastanowić nad przekazem tego co napisałeś. Przy okazji ustosunkować to nie tylko do mnie, lecz także to swojej osoby.

Pozdrawiam, Tuben.

Ostatnio edytowany przez Tubtub - 01-10-2008 o 15:13.
Tubtub jest offline