Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba
Dla mnie podejście jest jasne. Osoba moja, napisała by "jeśli chcesz rozmawiać w ten sposób", ty = Jeśli chcesz się kłócić. Debilizim.
|
No widzisz, smutne dość, Ryba jest jak zawsze święty, tak jakbym nie widział już wielu twoich postów wcześniej. Widzę, że tak jak już ktoś powiedział, jakakolwiek dyskusja z tobą nie ma sensu, bo ty i tak jesteś sprytniejszy.
Twoja wola, Twoje zdanie, Twój sposób bycia.
Cytuj:
Nie, nie staram się, jakbyś nie zauważył, wyedytowałem specjalnie posta, który był daleko przed twoim, z nadzieją, że już zostawisz to w spokoju. Bo przecież mogłem sobie odpisać w nowym poście, ale dla mnie to kija warte. Oczywiście ty, ~20h po jego przeczytaniu, z absolutnej nudy musiałeś drążyć ten temat, chyba nawet sam nie wiesz po co, przez co znowu muszę odpowiadać w tym (niczego wartym dla mnie) temacie.
|
Nie siedzę na forum 24 godziny na dobę, zaglądam od czasu do czasu, zauważyłem twoją edycje przy przewijaniu i się do tego ustosunkowałem. Jeśli masz z tym problem, to zastanów się jaki był sens tej edycji.
Cytuj:
Na przyszłość zastanów się nad sobą, zanim zaczniesz wypominać wszystko wszystkim dookoła, a pisząc posty pomyśl, czy zawierają jakąś sensowną treść.
|
Święte słowa, święte słowa, teraz proponuje Ci przeczytać to jeszcze raz i się zastanowić nad przekazem tego co napisałeś. Przy okazji ustosunkować to nie tylko do mnie, lecz także to swojej osoby.
Pozdrawiam, Tuben.