@Bercik z ognia!
Zuwazyles moze, ze moj najwiekszy rekord w graniu w miecha nie jest tak bardzo wiekszy od najgorszego miesiaca pod wzgledem online Herosska?
Bron Herosska to moze uda Ci sie isc za 1k mniej na Inq! ;-)
Jesli Ty bys wolal walic paskude od zajebistej blondynki, to dla mnie jestes chory, lub masz swoje fetysze, no cóz, ludzie sa rózni.
Jestem w 100% pewny Berciku, ze za chuja nie masz takich osiagniec jak ja, wiec prosze ZAMLICZ na wieki, lub jak chcesz, dalej udawaj tatara (-:
Swoimi ssami udowodniles jak bardzo masz zjechany baniak ta gra! Np. Jest ss na nim 2-3 osoby i Twoj podpis do tego "OJ MOI PRZYJACILE BEZ WAS BY SIE TO NIE UDALO, KOCHAM WAS I NAJCHETNIEJ WALIL BYM WAS W KWK" A tak na serio chuja Ci pomogli (: Wiec nie wypowiadaj sie na temat mojego siedzenia na kompie, bo ja tak baniaka zrytego nie mam, zeby miec najlepszych przyjaciol w grze, co najwzej dobrych Tibijckich kumpli! BO MAM SWOJE REAL LIFE! Narazie tyle dla Ciebie c[:
@Damian'amant
Na to wychodzi, ze nigdy mnie nie przegoniles :-) Buheheh, Pozdro Damianq
@Kosior de' Patryk
Ziom, elo, czelo, kdk, Opowiedziec Ci moje najlepsze kawalki ? :>>>
@*vaRi*
Zby to zobaczyc trzeba wychodzic z domu ;-) Lub mieszkac w Opolu. r-tard (: Tak btw. to kim Ty w ogole jestes, bo widze, ze przyszedles z dupy