Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ShalyoCall
Hmmmm PODSKAKUJESZ NA FORUM DLA SZPANU  A NA RL MASZ CYKORA?? TYPOWE DLA DZIECI TAKICH JAK TY
Cris: Na crisie poznał sie już Dark~ i ja 
|
ohh jeee powiem ci tak... co do Dark~ nie wiem co o mnie myśli ale z całego grania na menerze mógł by sie dojebać tylko o te 40k które mu wiszę...
to co ty piszesz to pierdole bo Dark~ często mi pisał ze dzieciom takim jak ty powinno sie przytakiwać... jestem HUJEM??? ohhh
Shalyo ::/GG
oj chłopcze jesteś beznadziejny

i spalony u mnie :* bb
wow proszę nie bo będę płakał

NIKT NA MENERZE NIE MOŻE POWIEDZIEĆ ZE JESTEM HUJEM no chyba że Anubis~ ale na niego to leje ciepłym moczem

pomagałem i miałem kumpli!! a ty każdego kumpla chcesz zrobić w huja... nie zrobiłeś mnie bo??? może że właśnie bałeś sie Darka~ HUJ MNIE TO OBCHODZI!! ale nie będę trzymał z kolesiem co o*******a kumpli... trochę szacunku...
ahh i to co Fire napisał

Wiadomo że ja nie chodzę na siłownie i jestem normalnym człowiekiem i dostał bym wpierdol od kolesia co waży 150kg wygląda jak footbolówka no wybacz... wiec nie pisz mi "jesteś taki cwany to przyjedź do sosnowca" a jak tak bardzo chcesz udowodnić jaki jesteś pojebany i jak ci tibia "musk" zeżarła to wiesz gdzie mieszkam
Graj sobie dalej w te piksele i wyżywaj sie

jak cię to podnieca... a i śmiejesz sie z mojej dziewczyny etc. a prawda jest taka że zazdrościsz bo takiego kotleta jak ty żadna nie chce :/ :/ :/...
I coś dla modków
MÓJ NAJLEPSZY CZAS GRANIA W TIBIE ;]