Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Viste
@Faytah
Right, ambicja godna podziwu, tylko tak sie rozpędzili, bocą chary elegancko i wogóle tylko nie wiem czy nie lepiej byłoby jakby porobili chary niekoniecznie kojarzące sie tak wybitnie z ng tylko jakies "stas of wioska" czy coś, przyjebać lvl konkretny i wtedy sie ujawnić bo teraz interr, jak sądze, nie da im raczej wbić porządniejszych lvl bo to oczywiste że wkońcu będą chcieli pobawić się w wojne, co przy ich teoretycznym sojuszu z lr może być w niedalekiej przyszłości powodem niemałych problemów. [tak, wiem że wybiłem w przyszłość ale kto nie lubi czasem pofantazjować?:>>]
|
Nie rozumie dlaczego tak się czepiacie ludzi z NG i dlaczego w ukryciu mieliby robić swoje chary? zostało oficjalnie powiedziane ze są wolni i mogą grać bez żadnych przeszkód, a co będzie za kilka miesięcy czas pokaże. gdybanie kto z kim przeciwko komu nie ma żadnego sensu ponieważ równie dobrze wojna może być spowodowana poprzez rozłam Interr~~ takich scenariuszy można nakreślić mnóstwo. Zobaczymy jak to się wszystko w przyszłości rozwinie i przy kolejnej wojnie będę raczej obserwatorem który być możne włączy się w odpowiednim momencie do całej zabawy, za inne osoby z Lr się nie wypowiadam ale mamy zbliżone zdanie na ten temat.