12-01-2005, 20:46
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2004
Lokacja: Stalowa Wola
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tomkos
I znowu expo, tym razem chodzi bardziej o zarobek niż o expo, ale co tam. Więc pytam się was, na jakich potworach moge/mam expić, aby zwróciło mi się za bolty + jeszcze troche zarobić ( robienie strzał, troche trwa), tak przynajmniej z 1k z jednego huntu. (Probowałem na ghulach, zarobek dobry, ale nie aż tak, gdyż dużo osób na nich expi, cycki, ds itp, marny lot), wiem że może jednek nie uzyskam ciekawej odpowiedzi, a robienie hmm przed dp to też nie jest zaciekawe rozwiązanie
Staty : Pal, 18lv , 70/55 , 11 magic, eq : kusza,łuk , p set , c helmet
Wiem , jeste wybredny 
|
Mozesz sie bawic z guardami w kopalniach, bardzo duzo lootu ale i ciezkiego lootu, musialbys robic lootbagi. Na Twoim lvlu polecam -4 poziom ZE SPERAMI. Skille masz dobre wiec spokojnie guarda zlejesz sperami. A tam loot jest bardzo dobry duzo soldkow = dwarveny(100gp), kusze(160gp) i rozne tego typu. I na kazdym -4 poziomie masz 2 guardy to czasem jakis b hammer(120gp) moze steel helmer(~300gp). Albo mzoesz isc na -5 z kusza, ale masz jeszcze za malo hp, a tam mozna spotkac guardy w grupach po 3 chyba nawet 4. Twoj wybor  Cya
|