Zobacz pojedynczy post
stary 02-10-2008, 17:35   #4860
<hmm>
Użytkownik Forum

<hmm>'s Avatar

Data dołączenia: 07 05 2008
Lokacja: Bydgoszcz

Świat: Harmonia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba Pokaż post
A uroda, to kwestia gustu, na wypadek, jakby cie jeszcze nikt o tym nie informował.

Wymyśliłbyś w końcu jakiegoś nowego teksta, a nie powtarzasz te stare w kółko.
Jego było stare i pewnie trafnie określające Ciebie... natomiast Twoje stare i ciągle powtarzane przez zakompleksione małolaty.
Ocena urody jest niestety obiektywna, i nie ma praktycznie nic wspólnego z osobistymi preferencjami(gustami~). Jeśli chcesz z tym polemizować to zapraszam do lektury paru książek z Psychologii Społecznej. Może będziesz miał coś więcej do powiedzenia poza wyświechtanymi hasełkami, z pamiętników i `blogasków`.

A jeśli nadal będziesz się upierał przy swoim, to może czas zastanowić się nad wizyta u psychologa (najlepiej psychologa seksuologa). Chyba że `Twój świat` jest lepszy.. to przepraszam.

Btw: zanim napiszesz `ripostę` wikipedia -> uroda

@edit down
Moje zdanie? Co najwyżej powtórzyłem to czego mnie nauczyli na w/w kierunku studiów.
Nikogo nie kwalifikuje, po prostu zasugerowałem. W nawiązaniu do wypowiedzi tu wypowiadanych - na podobnym poziomie.
(przeczytać i zapamiętać do końca życia!)

"And then, something happened. I let go. Lost in oblivion. Dark and silent and complete. I found freedom. Losing all hope was freedom."

Ostatnio edytowany przez <hmm> - 02-10-2008 o 18:03.
<hmm> jest offline   Odpowiedz z Cytatem