Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pacz_knight
@up
Co do Arashela to nie do konca tak jest moim zdaniem. Zrobil dwa fajne fakei (jeden caly czas jest w robocie jesli sie nie myle) ale gdzie widzisz zeby sie nimi wychwalal czy cos? Moze wspomina o nich ale mowi o nich w innym kontekscie. Tak ja to interpretuje. A co do krytyki to co jest nie tak!? Po to sie ocenia fakei zeby ten co je robi mogl to w miare poprawic. A stosowna i dobra krytyka jest wskazana...
|
może i wzkazana, no ale moim zdaniem się za bardzo przechfala tym.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mr.Pszczola
Nie rozumiem, dlaczego się tak wszyscy na niego uwzięliście. Kiedy tylko Carbon miał do niego pretensje to było w miarę znośne, ale teraz to każdy kto ku się zaczyna udzielać narzeka na Arashela. Arashel jest DOBRYM fake’owcem i DOBRYM krytykiem, a dobra krytyka to IMHO podstawa dla każdego, kto chce robić DOBRY fake.
|
no panie sprawiedliwy, to powiec nam czemu on się uwziął na nas?
2 fake i uważa się za pro evul fejkowca, i inni dobzi fakewocy, ktuży są w tej dziedzinie dobrzy, robią wiecej fejkó dobrych.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Speed
@Gargoin
2 fejki, ma się czym pochwalić
Oj nie on tu nie siedzi trochę on siedzi tu mniej niż ociupinkę. Zrobił tylko 2 fake'i mimo iż całkiem długie to jednak mało, ale dzięki temu że długie ma już dobrą sklejkę i niektóre efekty. Dobrej fabuły i własnych grafik ciągle brak więc na pewno nie ma powodu by się wywyższać. Jest normalnym fake'owcem i wcale nie lepszym od innych bo teraz jest bardzo dużo osób na jego poziomie i z takimi aspiracjami jakie ma on.
och nie sądze, jak już wspomniałem wyżyjej dobzi fejkowcy robią fejki, dlatego też zwą się dobrymi fejkowcami. a co do arashela: zrobił narzie 2 fejki.
Teraz może być coraz lepiej z tego co widzę bo jest paru nowych fake'owców, którzy maja świetne aspiracje i paru takich, którzy muszą się dużo uczyć. A i jest parę dobrych fake'ów bardziej znanych w tym dziale artystów. Więc teraz poczekamy jak to się rozwinie ;p.aż się boje że nowi fejkowcy będą użądzać nam tu fake typu: ''orcus the noobek(chociaż sam mam zamar zostać fejkowcem)
@Arashel
Jeśli chcesz się jakoś wyróżniać to postaraj się przy twoim następnym fake'u zwłaszcza przy fabule. Mam nadzieje, że nie będzie to kolejna fabuła typu anime.
@up
Ludzie uwzięli się na niego już jakiś czas temu, ale on sobie radzi.
|
masz racje w tym ostanim
sorry za błędy