Temat: DotA Allstars
Zobacz pojedynczy post
stary 02-10-2008, 21:22   #76
Argen
Użytkownik Forum

Argen's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2006
Wpisy bloga: 1

Domyślny

@up

Tak to możesz powiedzieć o każdym:
'a co to za skill pudge, wystarczy walnąć z hooka i po kłopocie'
'co to za skill witch doctorem, wystarczy dobrze postawić ulti i po problemie' itd...
Akurat Geo to jeden z hero do których właśnie należy mieć skilla.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kołbaś Pokaż post
idz w dupe. Jak sie nigdy praktycznie nie gra hero ktore to potrzebują to po co znac ? ja gram zazwyczaj invo. Nigdy nie musialem kupowac jednego z tych recipow. Ewentualnie gram sand kingiem a tym to wogole przedemna to kupuja. A i jakie kity sie robi tym sk. Wpadasz do bazy stunem masowym. Potem odrazu cast tych wszystkich hero ktorych probojesz skupic na sobie i castujesz ulti. A nastepnie czekasz na stun od tiniego lub innych mass stunerow i nie ma bata zeby cos przezylo. Zwlaszcza ze zawsze robie refresher orba. i pokaz ty mi hero ktory 2x przezyje moje ulti na 3 poziomie ?
Pierwszego zdania nie skomentuje. Pozatym gracz, który gra tylko kilkoma postaciami i owni na pubach 'apem no leavers' to gz. A takie itemy jak już napisałem i tak TRZEBA znać, chociażby po to, żeby wiedzieć jaką kontrę wyprowadzić do danego build`a.
Nie rozumiem, po kij mi piszesz o tym jakich to cudów nie wyczyniasz swoim sand kingiem(chociaż też go lubię). W twojej taktyce jedyne czego mogę ci pogratulować to nubskich przeciwników, czekających na zagładę.
Twoja prostacka taktyka poprostu śmieszy. Nub który nie używa daggera sand kingiem nie powinnien się odzywać.
Wkurzyłeś mnie.

Ostatnio edytowany przez Argen - 02-10-2008 o 21:24.
Argen jest offline   Odpowiedz z Cytatem