Zobacz pojedynczy post
stary 02-10-2008, 22:28   #124
Kolesianka
Użytkownik Forum

Kolesianka's Avatar

Data dołączenia: 12 12 2007
Lokacja: Wrocław

Imię: Kolesianka
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Kolesianka ma numer GG 3440783
Domyślny

Haha. I ja tez chce być taka jak dorosnę ! Co za żal z niej Mam kolegóFF w dobrej gildii, lubią mnie i mi pomogą więc moge pekować ! Problemów nie będę miała, bo przecież jestem PRO! Cześć jestem 'Kasia' (na przykład) jestem dziewczyną w RL, pomożesz? Dasz mi coś? Pobloczysz mi dragony? Chcesz zobaczyć moje zdjęcie? Naprawdę jestem dziewczyną. Ja nie wiem jak można tak lizać dupę...żeby być free itp. Żałosne...Znam taką jedną osobę (nie mówiąc po imieniu i nicku), która za bycie free pokazywała swoje cudoFFne foteCkI beZ StAnIcZkA itp I chyba nie jest jedyna. Weźcie się dziewczyny ogarnijcie!!!!!!!!Jak można się szmacić za grę, to ja nie wiem Może niedługo będziecie robić laski za mpa, albo za demon shielda, haha! Jedyne normalne dziewczyny, które obecnie znam w tibii to Rena Marin i Xappi, pozdrawiam ;*
Jak już chcecie być 'pro kozaczkami' to coś osiągnijcie w tej tibii i potem kozaczcie a nie przez kolegów atakujecie innych z tak beznadziejnym powodem jak podejście do baga. Pozdro pro koksiary.
Kolesianka jest offline   Odpowiedz z Cytatem