Zobacz pojedynczy post
stary 03-10-2008, 07:49   #65
Skrzatorr
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: T4r6uf3k

Stan: Na Emeryturze
Imię: Smuggler~
Profesja: Elder Druid
Świat: Titania
Poziom: 72
Skille: 19/21
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zwierze_Domowe Pokaż post
wez juz zamknij te uszy go srac sie chce jaki ty cwany jestes w zyciu pewnie nie widziales 2 tysiecy zlotych naraz. szara mysz to masz w scianie. myslisz, ze jestes cwany a jestes gowniany, taka prawda ze jakos nie zaprzeczam ze "jak sie ma znajomosci" to mozna i bez ogolniaka zarabiac dobrze. tylko jakos nie widze zebym zaprzeczal tej mozliwosci. ale WIELKI ZAJEBISTY SKRZAT oczywiscie wie najlepiej. dobrze dorbze zobaczymy, ja mowie ze wyladujesz w dupie max. kretyn to sobie mow do kolegow w klasie, jesli Ci pozwola. ale nawet ortografii nie znasz to nie musisz byc chujowy, jestes kozak. na koniec tylko dodam, ze naprawde duzo wiem o takich rzeczach, akurat tak sie sklada ze moj ojciec nie mial wyzszego a zarabial tyle ze sobie nie wyobrazasz. i pewnie tez Ci sie miedzy te male uszy nie zmiesci co robil dla tego hajsu. wielki cwaniaku kurwa mac najpierw niech Ci 18 stuknie a pozniej pogadamy o zyciu, bo ja znam wiecej niz bajki ktore mi naoopowiadali koledzy w piaskownicy.
Raczej znasz więcej poprzez doświadczenie Tibijskie siedząc pół zajebanego życia w tej zajebanej, popierdolonej grze mecząc bota lub błagając fratena o akcje X). Tak btw.: Wiedziałem że jestem wielki ale zajebisty to jeszcze nikt mi tak nie powiedział x)

Ps.: Spójrz na mój tekst i na tekst napisany przez Ciebie, wyciągnij wniosek. Jedynym, który nie zna tu podstaw ortografii to możesz być ty profesorze Miodku x).

Ostatnio edytowany przez Skrzatorr - 03-10-2008 o 08:12.
Skrzatorr jest offline   Odpowiedz z Cytatem