Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nattii
Fayter, wiesz, że Cię lubię  ale akurat tym razem się z Tobą nie zgodzę. Mentalność dziewczyn? Chyba mentalność lodziarek. Też jestem dziewczyną a nie jestem taka jak one. Dziś nawet zapytałam Pephiego czy mu kiedyś lizałam xDDD żeby się upewnić jaką mam opinię ;d;d;d;d; Są 2 typy dziewczyn, jedne są prawdziwe, inne są szmaciarkami, które za lvl i możliwość grania zrobią wszystko, taka jest prawda i tak jest na każdym serwerze. W tibii dziewczyna ma 2 drogi żeby się wybić. Wiadomo że nam łatwiej się "ustawić" bo faceci tu (bez obrazy) są czasem lekko mm, podekscytowani jak widzą że laska gra. Pytanie tylko czy lepiej jest samej sobie wszystko wywalczyć, czy może iść na łatwiznę, podlizywać się wszystkim i błagać o pro, co nie jest trudne, bo wielu z was nietrudno omotać.
|
Spozniony zaplon, ale napisze cos bo mnie korci.
Nie dziw sie ze tak jest bo wiekszosc tych 'hlvli" to sa napalone dzieciaki po 13-15 lat ktore jak slysza cycki to odrazu wytrysk na klawiature, do tego jeszcze wiekszosc z tych dzieciakow spedza swoje najlepsze lata przed kompem grajac. Ich hamstwo w grach tego typu co do dziewczyn wynika zazwyczaj z kompleksow, jezeli widzi ze jego kolega umowil sie z dziewczyna,a on poszedl expic to odreagowywuje, tez bym tak robil jakbym byl skonczonym idiota i najfajniejsze lata spedzil przed gra(wszystko dla ludzi, nic dla idiotow)Co do dziewczyn grajacych w ta gre, to mozna je podzielic jak w normalnym zyciu na normalne co sie szanuja i blachary, idz do jakiegos klubu zawsze sie znajda te ktore spytaja o to jaki masz samochod i klekna odrazu przed toba po postawieniu drinka.Tak samo w Tibii sa te normalne i te ktore opisywalas:>