Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3
Miałem 121, ale idąc z Thais do Veno, zagapiłem się przeglądając stronki i lew mnie ubił  . Potwierdza to również fakt, że blessy nie działają na Faccu. Zakończyłem grę jako MS, więc dalej nim jestem.
|
Twoje konto nie przestnialo istniec z rzekomym dniem konca pacca, istnieje dalej ale juz jako FACC. Oczywiscie mozesz wmawiac komus, ze nie grasz (patrz moj wczesniejszy post).
Cytuj:
Nie będę więcej z tobą konwersował miernoto, gdyż z takimi nędznymi łepkami jak ty, miałem swego czasu do czynienia każdego dnia. Nie czepiaj się szczegółów zawzięty misiaczku, bo pośmiewisko robisz co najwyżej z siebie.
|
Nie czepiam sie szczegolow, tylko stwierdzam niezaprzeczalne fakty.
Cytuj:
Aczkolwiek jeżeli dalej chcesz kwestionować to, kim jestem i co osiągnąłem, to w sumie bardzo chętnie postaram się nieco wnieść do tej rozmowy. Satysfakcję sprawia mi doprowadzanie młodych użytkowników neostrady do stanów padaczkowo lękowych, których przyczyną jest udowadnianie im na forum rzeczy całkowicie sprzecznych z ich przekonaniami. Jedna prośba. Zanim wyjedziesz mi z mordą, to postaraj się lepiej uargumentować swoje refleksje. Póki co, moim zdaniem twoje są krótko mówiąc... do dupy.
Yours
Xere
|
Ja nie skrytkowalem twojej osoby ani razu (co tobie zdarzylo sie to juz kilka razy w tym poscie). Stwierdzam jedynie fakty, ktore sa dla ciebie niewygodne? Aha i takim zalosnym porownywaniem mnie do dziecka neostrady nie wzbudzisz we mnie zlosci, nie mowiac o "stanach padaczkowo lekowych", a jedynie litosc.
Pozdrawiam Tutorow.