Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zielaq
laska ktora gra w tibie = shemale
|
Serio? nie wydaje mi sie zebym miała ptasiora miedzy nogami.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nattii
Fayter, wiesz, że Cię lubię  ale akurat tym razem się z Tobą nie zgodzę. Mentalność dziewczyn? Chyba mentalność lodziarek. Też jestem dziewczyną a nie jestem taka jak one. Dziś nawet zapytałam Pephiego czy mu kiedyś lizałam xDDD żeby się upewnić jaką mam opinię ;d;d;d;d; Są 2 typy dziewczyn, jedne są prawdziwe, inne są szmaciarkami, które za lvl i możliwość grania zrobią wszystko, taka jest prawda i tak jest na każdym serwerze. W tibii dziewczyna ma 2 drogi żeby się wybić. Wiadomo że nam łatwiej się "ustawić" bo faceci tu (bez obrazy) są czasem lekko mm, podekscytowani jak widzą że laska gra. Pytanie tylko czy lepiej jest samej sobie wszystko wywalczyć, czy może iść na łatwiznę, podlizywać się wszystkim i błagać o pro, co nie jest trudne, bo wielu z was nietrudno omotać.
|
Kolezanko było by miło jakbys sie udala na forum obsadii i tam spamowala jaka to nie jestes cudowna i bez skazy. Nie znam Dydy ale wiem o co chodiz w tym temacie i znam pare lasek ktore zachowuja sie zdecydowanie gorzej np taka 14 letnia Deli cross, panowie ktorzy to czytaja napewno wiedza co mam na mysli

nie wiem po co sie rozwodzic w ogole na ten temat ich sprawa ich opinia a wam nic do tego. W sumie zalosne ze 90% gosci w tb woli znalesc laske przez neta ktora pokaze sie przez kamerke bez ciuchow niz odejsc od kompa i zaczac zyc normalnie tyle mam do powiedzenia :|