Kazdy kij ma dwa konce,wiec moral z tego taki ze zanim sie kogos oceni lepiej go poznac.Wiecej w tej kwestii pisac nie bede bo forum flame zyje wlasnym zyciem wlasnie,ale grajac 2 lata w tb trudno by licznego grona znajomych nie miec i byscie mogli zdefiniowac asslickowanie.Bo jak sie z kims gadalo 20x+ to napisanie "siemka :*" to nic strasznego,sam takie msg dostaje od chlopcow XD. Jak dla mnie felix i bemko probojecie komus latke przyczepic i tyle chociaz sami lepsi nie jestescie taka prawda.No nic tutaj wychodzi prawda zawarta w moim podpisie ze lepiej byc nienawidzonym za to kim sie jest niz kochanym za to kim nie jest.Wy akurat sie wozicie na kozaczkow a w rl to co innego,a sa ludzie mili ktorzy sa tacy w rl rowniez i to dla was asslickerstwo,bo sami in-game soba nie jestescie tylko wielcy kozacy co wszystkich by klepali,dla mnie osobiscie to jest gorsze niz to ze ktos pisze znajomemu "siemka ;*" a Ty felix skoro przy lickowaniu jestesmy idz na furore i pisz ca'fuzowi "hejka siemka pomoge ci go det ok?" pfff dla mnie eot jezeli chodzi o wszystkie pogaduszki kto asslick a kto nie bo pare stron wczesniej to ja bylem @arcania asslicker a kto mnie zna to sam sobie rozkminic moze czy to prawda czy nie.
|