Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dydamelka
Dajcie już spokój. Nikt nie będzie mi mówił, że sprzedaje się za jakieś 'itemy' , że obciągne za pro oraz, że liże dupe hlvlom, bo jestem dziewczyną. Daje dupy ludziom, których się na oczy nie widziało , ta? Gz 
Kolesianka a co Ciebie obchodzi życie prywatne Reylin? Swojego nie masz?
Nie dostała postaci za robienie lasek, lol. Z resztą Wam, akurat nic do tego.
Nikt nie powiedział, że jestescie brzydkie, ale chyba przyznacie, że fotka.pl któraś z Was ma oraz, że nie jedna osoba te zdjęcia widziała. W tym także nie ma nic dziwnego. To, że ' gracie tu od niedawna ' nie świadczy o tym, że możecie pisać jakie to dziewczyny tutaj nie są, bo skoro od niedawna to gówno wiecie. Skończcie już to bluzganie, które do niczego nie prowadzi. Nikt się tu nie szmaci. Chyba, że źle usłyszałyście i dlatego serv zmieniły =\
|
Poczytaj więcej tematów, a potem się powypowiadaj okej? Nic nie interesuje mnie jej życie prywatne

Mam swoje. Ktoś inny napisał, że robi laski za chara czy coś tędy. Jeśli ktoś tak napisał to znaczy chyba, że nie ma do niej szacunku, więc chyba coś w tym musiało być

Nikt nie powiedział, że jesteśmy brzydkie? Reylin właśnie napisała 'ze mam krzywy ryj', ja jej ryja nie oceniałam

Możemy pisać jakie są dziewczyny tutaj, bo każdy wyraża swoje zdanie, ale podkreślę jeszcze raz jak już Nati pisała - NIKT NIE NAPISAŁ NIC OSOBOWO ;] Owszem, bluzganie do niczego nie prowadzi, ale to właśnie Reylin zaczęła, bo my jedynie wyrażałyśmy swoją ogólną opinię.