Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bemo
tym przeslonietym koffaniusioowanniemm babeccek z depooóoóo chlopcom nie uswiadomisz, ze to jest lickowanie bo oni sa tak rpzeslonieci ze tego nie rozrozniaja
normalnuy plejer stoi w dp i jesli widzi
Dyda melka:czesc koffanie =**~~ (z jezyczkiem ci dalam hihih)
gilidie z hlvlami or sth: siemeczka jak tam u ciebie sliczna :**<sexik>
Dyda melka:ach dobrze widziaues moje new foteczqqqqiiii na fotce?
gilidie z hlvlami or sth: oj nie musze zobaczyc me slonce
Dyda melka: moze poojdziemy na wspoolny huncikk gsuw lub dragonuw albo behemotuw
gilidie z hlvlami or sth: oki oczywiscie pozniej zostan sama ale jak ktos cie obrazi od nieszanujacej sie dziwki pisz szybciutko za lodzika pomozemy
dyda to tylko przyklad takich jest kilka.
|
Nigdy nic podobnego nie napisałam, gdyż inni wiedzą lepiej. Wystarczy, że ja wiem jak jest i wiedzą Ci co powinni :s A reszty zdanie, nie obchodzi mnie. Natttii ty się pod tym podpisałaś, so? :O Nie podnieca Cię fotka.pl nie musi

! To, że ma Ją Kolesianka przecież nie świadczy o tym, że ją podnieca ,ta?
Reylin napisała, że masz krzywy ryj, widocznie tak Ona uważa. Nie mów, że Ona zaczeła, bo sama chyba widzisz co piszesz od początku. Nie obchodzi Cię jej życie prywatne i nie powinno. Ciesze się, że masz swoje.

Lecz co w takim razie znaczy głupi śmiech o robienu loda, etc. Napisał to jakiś idiota, który podaje się za kogoś kim nie jest to odrazu jest to prawdą, nie? Bez kitu, znajdzcie sobie inny temat.
Pici co do Ciebie ,wczoraj na vt Ty zaczołeś. Zawsze bluzgałeś, więc czego się spodziewałes? =\ Cya . :x