Zobacz pojedynczy post
stary 04-10-2008, 00:11   #275
Kolesianka
Użytkownik Forum

Kolesianka's Avatar

Data dołączenia: 12 12 2007
Lokacja: Wrocław

Imię: Kolesianka
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Kolesianka ma numer GG 3440783
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dydamelka Pokaż post
Nigdy nic podobnego nie napisałam, gdyż inni wiedzą lepiej. Wystarczy, że ja wiem jak jest i wiedzą Ci co powinni :s A reszty zdanie, nie obchodzi mnie. Natttii ty się pod tym podpisałaś, so? :O Nie podnieca Cię fotka.pl nie musi ! To, że ma Ją Kolesianka przecież nie świadczy o tym, że ją podnieca ,ta?
Reylin napisała, że masz krzywy ryj, widocznie tak Ona uważa. Nie mów, że Ona zaczeła, bo sama chyba widzisz co piszesz od początku. Nie obchodzi Cię jej życie prywatne i nie powinno. Ciesze się, że masz swoje. Lecz co w takim razie znaczy głupi śmiech o robienu loda, etc. Napisał to jakiś idiota, który podaje się za kogoś kim nie jest to odrazu jest to prawdą, nie? Bez kitu, znajdzcie sobie inny temat.
Pici co do Ciebie ,wczoraj na vt Ty zaczołeś. Zawsze bluzgałeś, więc czego się spodziewałes? =\ Cya . :x

A Ty skad wiesz, że mam fotke.pl ? I co Ci do tego jak mam? I co ty tu mi mowisz o tym, żeby nie bluzgać innych jak teraz mówisz że ona uważa jaki mam ryj, przecież go nie widziała;] To niech sobie byle kto nie pozwala ;] Co ja pisze od początku? Na początku swoje ogólne zdanie, wybacz ale nie jesteś u mnie w centrum zainteresowania żebym musiała pisać konkretnie o Tobie. Głupi uśmiech znaczy ironię ;] Możliwe, że napisał to jakiś idiota, ale to juz nie moja sprawa kto.Wystarczy, że napisał a chyba bez powodów by tego nie robił I nie mow nam, ze mamy znalesc sobie inny temat bo piszemy na jaki nam sie podoba. Pozdro

Ostatnio edytowany przez Kolesianka - 04-10-2008 o 00:14.
Kolesianka jest offline   Odpowiedz z Cytatem