Ja od was oczekuje pomyslow na rozwiaznie tych problemow, stworzmy z tego cos lepszego razem - nie zwalajcie calej roboty na mnie.
Co do druida to nie mialby poza zwierzecymi formami innej mozliwosci na zwiekszenie swojej szybkosci i pamietaj, ze jako bear zwiekszasz swoje ataki, nic tam nie mowilem o czarach ani runach, bo i tak ich nie mozesz uzywac - ta forma jest do blokowania potworkow i bicia z broni bialej, malo oplacalne w pvp, moze lepsze w huntach, gdy jako jeden z blokerow lamiesz defa potworom. Zastanow sie, co bys wolal?: forme dworca i lepsze leczenie czy forme beara, gdzy cie nikt inny leczyc nie moze i ty sam tego nie mozesz tez robic, ale dostajesz mniejsze hity od hunterow/knightow/paladynow.
Hunter dostalby spora szybkosc kosztem tego, ze slabiej by sie bronil-masz wieksza szanse, ze zwiejesz przed grupka ludzi i uchronisz sie od trapa + mozliwosc bicia ich w biegu.
Wracajac jeszcze do tego nieszczesnego druida - 50shielding to jedyna gwarancja na to, ze nie padnie za wszybko - gdyby mial dalej te ~20 skilla to wystarczy 3 knightow z avengerami zeby padl. Mi chodzi o to, zeby takie same szanse mial na przezycie druid z 3 knightamia jak knight z 3 druidami.
Oczywiscie jego leczenie powinno byc drozsze.