Zobacz pojedynczy post
stary 04-10-2008, 11:27   #11
Snejk
Użytkownik Forum

Snejk's Avatar

Data dołączenia: 08 11 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rena Carti
Profesja: Royal Paladin
Świat: Astera
Poziom: 71
Domyślny

@up
Moze i nie mam pokaznego lvl w tibi, trafiles, knightem mam 45 ale gralem tez i 115, paladynem wbilem 74lvl, fakt ze dopiero od 67 zaczalem nim grac, druidow mialem 2, obydwaj powyzej 40lvl
Co do WoW'a to nie pruboje przerobic go na tibie, fakt, pare pomyslow zachacza o WOWa no ale powiedz, czy jakby druid dostal mozliwosc zmiany w zwierze, ktore daje mu premie do ataku/leczsenia byloby zle?
Tak smao z knightem/paladynem - paladyn-magiczna forma knighta, dobre i tanieleczenie, a "dps" ten sam, knight-niemagiczna forma paladyna, duzo zycia, mniejsza szansa na zgon (dobry bloker poprostu) ale drozsze leczenie
Widzisz pomiedzy tym wszystkim zwiazek? Chcialbym zeby w tibi bylo cos na podobienstwo wspomnianego WoW'a, zeby gracz mial wybor jaki chce byc. W WoWie masz talenty, tu fajnym rozwiazaniem byloby dodanie paru opcji do profesji

Wracajac jeszcze do tego wszystkiego mowiles o pet'ach... potwor moglby sie przezucac, to fakt, jednym z rozwiazn by bylo dodanie czaru dla twojego peta, a mianowicie challenge.

BTW. Zmienilem pare informacji, dzieki za wskazanie mi moich bledow wynikajacych z mojej niewiedzy, czekam na nastepne propozycje...

Co do druidzkich odpowiednikow SD, moglby miec taka sile na wrazliwych na lod potworkach, zeby dorwnywac w zadawanym dmg SDekom, dzuidzka wersja tej runki bylaby slabsza od SD w pvp, ale np bijac demca sorc i druid walneliby tyle samo... cena podobna, koszty stworzenia powiedzmy prawie identyczne, dobra tlyko przeciw kreaturom wrazliwym na ogien mysle, ze nie spowodowaloby to zawalenia sie gospodarki tibijskiej...

Ostatnio edytowany przez Snejk - 04-10-2008 o 12:30.
Snejk jest offline