Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zwierze_Domowe
wez juz zamknij te uszy go srac sie chce jaki ty cwany jestes w zyciu pewnie nie widziales 2 tysiecy zlotych naraz. szara mysz to masz w scianie. myslisz, ze jestes cwany a jestes gowniany, taka prawda ze jakos nie zaprzeczam ze "jak sie ma znajomosci" to mozna i bez ogolniaka zarabiac dobrze. tylko jakos nie widze zebym zaprzeczal tej mozliwosci. ale WIELKI ZAJEBISTY SKRZAT oczywiscie wie najlepiej. dobrze dorbze zobaczymy, ja mowie ze wyladujesz w dupie max. kretyn to sobie mow do kolegow w klasie, jesli Ci pozwola. ale nawet ortografii nie znasz to nie musisz byc chujowy, jestes kozak. na koniec tylko dodam, ze naprawde duzo wiem o takich rzeczach, akurat tak sie sklada ze moj ojciec nie mial wyzszego a zarabial tyle ze sobie nie wyobrazasz. i pewnie tez Ci sie miedzy te male uszy nie zmiesci co robil dla tego hajsu. wielki cwaniaku kurwa mac najpierw niech Ci 18 stuknie a pozniej pogadamy o zyciu, bo ja znam wiecej niz bajki ktore mi naoopowiadali koledzy w piaskownicy.
|
Skończ człowieku pierdolić bo gówno wiesz o zabijaniu, ty za to widziałeś 2 tys. złoty ta? I czujesz się z tym lepiej ? tak btw skrzat tyle prawie dostał za ancient sorca więc ci nie wyszło. Może kiedyś chociaż będziesz wiedział na co je wydać zamiast na tibie

Co do ortografii to zrobiłeś 10x więcej błędów w tym twoim poście niż Skrzat na całym forum. Ciekawy jestem co ty takiego wiesz o tym życiu chłopaczku