sory Nane ale ja tez podziamie pozniej skrina dodam bo mi sie pokonczyly
Zulek mordenko o mnie to juz nie pamietasz ? Ja go uwazam za mojego best kozaxa jak dla mnie to zul jest de best ! i wiece co wam powiem ? Zul ty nie masz zapalu ty masz ZAPARCIE ! dżołk
Lord to tez moj sensej chodz gram sorcem ( gratz lordzik dzisiaj bedzie shielding [haha tez ma zaparcie skubaniec]) ale wiecie co ? sporo ludzi dedami sie przejmuje ! Kamil uwazam ze straciles sens gry skoro po tamtym dedzie malo sie nie zalamales i przestales prawie grac... gra jest po to by nas bawic a twoje zaparcie chyba prowadzi w inna strone podobnie jak zula bo mial nabic 80 i ze mna expic

Nie grajcie sami ! Nie o to tu chodzi ! ja zrozumialem to na of jak mialem deda! mimo ze nabijam mlvl juz drugi dzien nie zaluje ze tam poszedlem ! gdybym mogl cofnoc czas zrobil bym to samo ! Kochani nic nie daje radosci jak zaj***nie monsterka w grupie ale takiego kurde mocnego co sami byscie nie dali rady jak w moim przypadku warlord myslalem ze sie z nim rozpraiwe dopiero na 50 lvlu !
PORDRO DLA ZULA, LORDA + SZUSTEQ, KAMILA MAGUSA, CHRODGARRA wy moje mordy jestescie moim lajfem w tibii ! I NANE tez pozdrawiam (dziex za wspomozenie w akcji promocyjej ludzie na ulicy zaczybaja mnie rozpoznawac hehe)
ps. nane nie wykop mnie plz