Zobacz pojedynczy post
stary 04-10-2008, 20:13   #9862
kombossik123
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 10 2008

Domyślny

Barbki ok ale tera małpki są kijowe , na dragach będzie miał waste to samo na piratach (ja 54 ms'em z miałem tam waste -.- [chodzi o piraty] żółwie mają masowy def a jak wiadomo każdy hit palka kosztuje , a na stone tomb za tp też mu łatwo nie będzie.

Ja z własnego doświadczenia wole pobic 0,5/1h dłużej łatwiejsze potwory niż te na którym jest większy exp ale większa możliwośc deda :/

Przykład dzisiaj poszedłem se na hero (resp x 2) schodze aby oblukac co tam słychac patrze 2 hero do mnie biegną no ok chce wbic na górze (po drabince) a tu nic , dostałem za 180 (kombo od 2 na raz) no to mówie wejde na górę i się wyleczę naciskam znowu na drabinkę a tu nic.. i znowu kombo i ded... lvl + mlvl poszedł się jeba... no dobra nikogo w pobliżu nie było to idę po deda (były tam mfki , kaska [3k] , stealth ring i jakieś gówna. Idę se biorę deda wracam jest 1 hero no ok wale to ubije se jednego nawet uciekac nie będę wali mnie waste , leje se luzem hero ma juz masowo red hp (jeszcze 1 hit i leży) a tu od hero 170 + przyszedł dark magician i mi doprawił z dysta no i tp do świątyni a co poleciało ? rh... Więc ogólnie byłem -3 lvl , -2 mlvl , rh , no i reszta... ;/

Druga wyprawa piraci ;[ - leje se piratów (chyba na +1 poziomie expiłem) właśnie ubiłem buccanera a tu kick , no mówie dobrze że chociaż jak nie było żadnego pirata wbijam na postac mam 19 hp a przy mnie stoi pirat , no i zgadnijcie co dalej... hit = aol w plecy (miałem wtedy softy przy sobie) + darmowy tp do świątyni .

Ostatnio edytowany przez kombossik123 - 04-10-2008 o 20:17.
kombossik123 jest offline   Odpowiedz z Cytatem