Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Snejk
Czy ja mowie, ze nie bedzie mial czegos na zastepstwo? Wy tylko udupiac innych umiecie, a od siebie nic nie dodacie, czemu nie mogles napisac: bez sdekow druid nie da rady na wojnie, trzeba mu tez cos dac, proponuje rune, ktora walitroche slabiej od sd ale z lodu
I juz by nie bylo problemu... jak ja nie lubie takich !@#$@!%
Co do tego, ze pierdoly pociskam to przynajmniej staram sie cos wymyslic, a ty nic nie robisz i prace utrudniasz, moze w tym temacie wyjdzie jakis naprawde fajny pomysl na update w tibi, ktory by mozna bylo napisac na tibia.com, a przez takich jak ty g**no sie zrobi, bo umia tlyko komentowac i udupiac ludzi - nie, nie bylem na zadnej wojnie, nie wlaczylem w wiekszych OB nawet.
Przyssiecie sie do jednej rzeczy i ja jedziecie, nie patrzac na inne czynniki, zauwazyles to, ze druid my mial wiecej defa? zauwazyles to, ze jeszczelepiej by mogl leczyc? BYLBY PROFESJA, ktora w wojnie bylaby niezastapiona jako sioer i jako blocker, bo z wieksza iloscia hp i mocniejsza defensywa moglby smialo sprobowac stanac na miejscu knighta i wziasc pare ciosow na siebie.
I dodam jeszcze nie na temat, ze przez takich jak ty psuje sie klimat tibi, bo wszystko im lata kolo ...py, nie chca nic zmieniac, nic ulepszyc, a potem jeszcze skarza sie i placza, ze tibia to gowno bez klimatu, ciekawych update i dobrej balansacj - TIBIA TO GRACZE, a jak gracze to zera to sie gry nie czepiajcie.
Skonczylem
PS. Jak bedziesz chcial znowu cos powalonego napisac, cos co nie bedzie nowa propozycje na skorygowanie bledu w moim pomysle to lepiej nacisnij wstecz i nie pisz tu nic.
|
Ok wychodzi lord'paulistinha na ob ma multum hp jak ty tam sobie wymysliles , podbiega do 45 sorca noob chara ( sorca dlatego ze inna profesja nie oplacalo grac ) i bije po 100 z malee. Good idea !
Nastepnie , druid to profesja magiczna w tibi a nie bloker , po za tym jakby druid mogl sie zamieniac w niedzwiedza czy wilka to musialby podejsc do kolesia jakiegos i bic z malee a zeby zamienianie w niego mialo sens musialby mocno bic , teraz pytanie , co z knightami ?
Dodam rowniez ze w ogole mnie nie znasz wiec nie wyrazaj tak srogich opini na nastepny raz .; )
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez blazze86
Knight teraz w ogóle jest nie przydatny na wojnie, bo bije słabo, nie ma ataku dystansowego, magic walla, paralize - a w trapie pada jak szmata. Więc dlaczego nie udupić druida?
|
Ale h lvlowym knightem chociaz mozesz bocic na 90 % potworow w tibi a to juz zaleta , co do pvp to wcale az taki starszny nie jest bo trapnac takiego lvl'a to jest naprawde ladny pokaz pvp.