@Jarryn
Widać, że jesteś dużo bardziej doświadczony od większości tutaj, ale tym, że mądrze to napisałeś mnie nie dasz rady tak łatwo... Przekonać do swoich racji?
Po 1. Przed chwilą oglądałem "Mam Talent"- zachowałeś się jak ten dzieciak który tańczył electro- ktoś oglądał wie o co chodzi.
Co do trapów.
Tak, za starych czasów trudno było zabić mino, jednak TYLKO IDIOTA mógł paść tam na 46 lvlu. Nie kłóć się bo doskonale o tym wiesz.
Rot Hell. Trap faktycznie jest ustawiony źle, jeśli ktoś tam tylko wchodzi i wychodzi stawia się go inaczej, jednak z zastosowaniem magic sqm lepiej tego trapa nie zbudujesz.
Wasp Tower- Ja na początku też nie dawałem spearmana bo robił bałagan, ale później zauważyłem jedną rzecz, jeśli ktoś znajdzie się obok niego automatycznie się przerzuca, spójrz np. na screena na orc tower, zobaczysz w którą stronę leci spear. A to, że mnie atakuje nie przeszkadza, nawet 7lvl z full defem sie przed nim obroni w 99,999% sytuacji.
Orc Tower- Jeśli sądzisz, że nie może tu paść 38lvl to źle go stawiasz. Pamiętaj- 46lvl padł na 4 mino.
"Może padnie tam 15lvl" Hah, tom się uśmiał ^^.
Sądzisz, że jesteś najlepszy. Ja wiem, że masz tylko farta i wiesz jak stawiać trapy. Skąd? Bo byłem pod ukrytym nickiem sprawdzać jak trapujesz gdy szukałem zespołu na pewną osobę. Masz słabe pvm. Mało wiesz o potworach, taktykach nie umiesz przeistoczyć trapa gdy coś stanie się źle, mógłbym wymieniać dalej lecz po co? Wierz mi, masz szanse być najlepszy, ale Twoją słabością jest to, że w krytycznej sytuacji popełniasz błędy i źle wykorzystujesz potencjał potworów. Jednak i tak Ciebie również zaliczyłem do tej piątki doskonałych. Możesz być dumny.
Chyba nie powinienem tego pisać, bo w ten sposób sam staje się taki jak Ty, ale po przeczytaniu "Brakuje Ci jeszcze doświadczenia"... No właśnie. Zapamiętaj- Nie pisz nic o kimś, kogo nigdy nie widziałeś. Zapraszam na pokaz zabijania 30+ co dwa tygodnie na przypadkowym serverze. Może się douczysz pvm i mvp. Ty niestety tylko próbujesz zabić dobrego rookera a naprawdę pastwisz się nad low lvl co jest żenujące.
Ameriov.
|