Temat: Obsidia New
Zobacz pojedynczy post
stary 05-10-2008, 00:57   #326
Epi-
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 09 2007

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Obsidia
Domyślny

ng tak nie robilo?

kiedys ty miales zioma w ng i cie protektowal, teraz ktos inny ma zioma i go protektuje. To ze ty nie odwalales takich akcji jak Tinntoo czy jak mu tam to juz inna sprawa, ale w ng tez byly osoby co tak robily.
A co do price listy to tez nie puacz bo ng to samo robilo z price lista - nowy powod zamiast 'insult' 'bot' czy inne to sie padalo za priceliste .

Pamietam tez jak Pephy swoja pricelista manipulowal Zbieral gs silki na full barba to u niego cena gs silkow byla 1k (tyle co u npc ), jak uzbieral to zmienil na chyba 3 albo 4k

Jak masz wladze to normalne ze ja w jakis sposob wykorzystasz. Władze zdobywaja ludzie ktorzy maja do niej ciąg. A ciąg maja z jakiegos powodu

Ja ci moge moja smieszna sytuacje opowiedziec: expilem sobie pozno w nocy na frostach z sd, po jakims czasie wchodzi mi na spawna farizo i mi kaze wyjsc - ok normalne, w koncu to jego ulubiony spawn, ide na druga strone okolnir gdzie mi pozwolil biegac xd - po jakims czasie, z 15-20min pisze do mnie farizo ze musi dac loga i czy niemoglbym potrzymac mu spawna na 1 godzine, ze moge juz tam wrocic itp, no to wracam na spawna, expie sobie lajt itp, patrze farizo wrocil, ja ze spawna schodze i widze ze przy okazji wpadl z waptorem, foozim itp, zamiast mi napisac i podziekowac za potrzymanie spawna wolal mnie ubic - bo tak bylo szybciej

i w ng i w wo sa ludzie i sa parapety.