Temat: Obsidia New
Zobacz pojedynczy post
stary 05-10-2008, 07:51   #330
Suv Dragonslayer
Użytkownik Forum

Suv Dragonslayer's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Świat: Obsidia
Domyślny

poza tym epi, nie chce usprawiedliwiac teraz nikogo z ng, bo wiem ze to w dzisiejszych czasach w wiekszosci dzieciaki i wredne chuje, no, po rozpadzie juz nie w takiej wiekszosci. ale tutaj wychodzi bardzo wazna kwestia - ng samo jako takie nie rzadzilo, zawsze byli fini, ktorzy zawsze lubili poszalec. teraz fini wygrali, jest wo i trzebaby bylo tylko jeszcze zebysmy my porzadzili przez jakis miesiac, wtedy moglibyscie oceniac, co jest dla was lepsze. bo teraz niewiele sie zmienilo, z wlasnych doswiadczen pamietam raczej finow latajacych i uzywajacych tej wlazdy, niekiedy nieslusznie, bo poprostu wybocili do 100 w niedlugim czasie i latali po te bohy. chociaz wiem ze nasi tez sciagali eq, niektorzy polacy nawet ladnie sypali. jak juz mowilem nie chce usprawiedliwiac, tylko zwrocic twoja uwage ze polowa tych ludzi ktorzy kiedys robili pa bedac w ng, ma taka sama badz wieksza wladze teraz, kiedy ng ja stracilo.

nie sadze rownierz, zeby twoja opinia byla obiektywna, bo na obecne WO mozna tez wiele takich rzeczy mowic, a ty dobierasz tylko fakty do wlasnej opinii. ale co tam, nikt nie mowil, ze bedziesz obiektywny.

Ostatnio edytowany przez Suv Dragonslayer - 05-10-2008 o 07:53.
Suv Dragonslayer jest offline   Odpowiedz z Cytatem