Zobacz pojedynczy post
stary 05-10-2008, 20:12   #98
albert0
Użytkownik Forum

albert0's Avatar

Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Warszawa

Imię: Drings
Profesja: Elder Druid
Świat: Titania
Poziom: 120
Poziom mag.: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wizz Pokaż post
Przeciez wiesz ze mnie sie nie da zdeletowac na stale , a chara mialem , mam i bede miec niezaleznie od tego co ty i twoje ziomki z grzybobrania zrobia.
Jestes tak zdesperowany ze musisz sie bic z takimi osobami jak slol i khazardem z ktorym podobno miales juz nigdy wiecej nie walczyc.
Ale tak , to ciebie "kazdy respketuje" człowieku o bujnej wyobrazni jak to powiedziales ale niestety jestes w bledzie.Taki z ciebie lider a juz zostales wydymany przez xoo 3 razy XDDD
Ej ale badzmy dalej kolegami ok?ja ty vixip i micho pliz?Nigdy wiecej fusion cie nie wydyma pliz

@bolter - hahahaha mam wyjeb z ciebie jak myslisz ze cos wiesz co jest niby tajne a jest wielka wyjebka XDDDD

W sumie masz racje, nie myslalem ze mozna byc tak pojebanym przez ta gre, jak ty, liban czy vixip =] po 2. powiedzialem ci ze mam wyjebane ta ten server, co nie znaczy ze nie powalcze sobie troche z nudow pieprzyk. serio fajnie byc toba - byc lubianym w gildii tylko dlatego ze sie jest no lifem xD veri gz and mani gratz

btw. "ALBERT NIE WYCHODZ NA DWOR NO :'((((((((((((((((((((((( "

zenada to co teraz wygadujesz, a kidys bylem twoim jednym kumplem na vent, ale w/e =)

Ostatnio edytowany przez albert0 - 05-10-2008 o 20:15.
albert0 jest offline   Odpowiedz z Cytatem