Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dominatorrr
Murzynem to byłeś ty poki albi ci nie zaufał
A co do Dixyry Serio masz najebane w glowie jak mozna grzac pz na Non pvp jesli sadzisz ze wysokosc levela ukazuje ci osiagniecia w tej grze to jestes kompletnym idiota.
wole miec 154 rp na Titania i miec zaufana grupe wsparcia skladajaca sie okolo 40 polakow niz byc skur.... ktory nawet swoich ziomkow z vt sprzedaje a pare dni potem wielki ziomek i chwali sie 160 rp an non pvp. Zapewniam cie ze gdyby kazdy znas gral normalnie zamiast walczyc mial bym z jakies 80 lvli wiecej niz ten twoj marny palek na non pvp.
I co ty tam mozesz? zabic dla komuś ? xD!
ja tu przynajmniej moge isc i zapierdolic ktoregos z was na sneaku  .
|
Ale teraz juz Cie wogole nie czaje, moze to Ty wolisz grac 154 rp ktorego niby sprzedawales juz 4 czy 5x, a teraz sie poprostu nie logujesz bo masz bana a kazdemu wmawiasz ze retired. Z Twoich postow wynika, to ze albo jestes w chuj zazdrosny o jakiegos pojebanego chara, albo jestes zly ze Tobie nie wyszlo ; |. To byla moja sprawa ze gralem 160 rp na Guardii i zarobilem na nim zapewne wiecej niz Ty przez cale swoje marne zycie na Titanii. A jezeli wolisz miec grupke 40 polaczkow, ktorzy tylko czekaja na moment zeby cie wyjebac, to Twoja sprawa. A co do ziomkow z vt, nikogo nie sprzedalem, mowilem to co mialem mowic i raczej na tym zakonczymy, bo wy chyba nie za bardzo zrozumieliscie, dobranoc ; )
Ps. z tym "zabic dla komus" to nie po polsku wiec nie wiem o co Ci chodzilo wiec raczej nie odpowiem
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez albert0
wal fame ze macie spy'a u nas vencie, a macie ch**a w dupie co najwyzej lamusie
edytuje bo nie chce mi sie nowego konta zakladac =D
|
h4h4h4h4 <3