Zobacz pojedynczy post
stary 06-10-2008, 13:15   #723
Michci0
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 10 2007

Domyślny

Moje pierwsze 5 minut w tibii:
Zrobiłem postać, zalogowałem się, poszedłem do przodu na rynek. Koło mnie jakiś gość żebrał o itemy, to ja sobie myślę, może i ja spróbuje coś wysępić bo myślałem, że to normalne Pojawił się jakiś "porządny" gracz który coś mi chciał dać, pisał coś o "trade" oczywiście nie wiedzialem o co chodzi, po chwili gdy mi wytłumaczył jak to wziąć, zauważyłem jakiś kubek, wziąłem accept. I teraz pytam się jego co to jest w ogóle i jak to użyć To mówi żeby użyć na tym use with i na siebie kliknąć.. no to okej, klikam... a tu nagle życie zacząłem tracić xd Nie miałem pojęcia co to jest, od razu uciekłem i grupa noobków rozpoczęła pogoń za mną, chociaż jak na newbie miałem w bp tylko jabłko i w/w kubek Wszedłem w jakiś wąskie przejście gdzie mnie zablokowali i tam siedziałem aż w końcu pojawił się napis którego teraz nie zobaczymy "you are dead"
Po tej sytuacji wywaliłem tibie z kompa i dopiero po dłuższym czasie zacząłem ponownie próbować w to grać.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez RextoN Pokaż post
Czemu nie zobaczymy, czyżby coś się zmieniło
Tak zmieniło się, ten napis jest teraz na górnej ramce okienka, które wyskakuje po dedzie a nie w środku jak kiedyś.

Ostatnio edytowany przez Michci0 - 08-10-2008 o 21:07.
Michci0 jest offline   Odpowiedz z Cytatem