Zobacz pojedynczy post
stary 06-10-2008, 18:38   #130
Dominatorrr
Użytkownik Forum

Dominatorrr's Avatar

Data dołączenia: 06 09 2007

Imię: KiKo
Domyślny

Co do twojego posta Dixyra sluchaj co do sprzedawania chara sprzedal bym go juz dawno gdybym dostal offerte do przyjecia a nie sadze ze marne 200 euro zadowoli mnie patrzac iz pracowalem nadtym charem kolo 4 lat wiec to moja sprawa czy go w koncu sprzedam czy nie tak nie loguje sie bo mam bana a o retimerencie jakos nic mi nie wiadomo mialem byc retaired JESLI sprzedam chara a jakos nadal aktywnie walcze

Co do zazdrosci niewiem czy kto kolwiek moglby zazdroscic 160 rp NA NON PVP bo jak jarasz sie ze masz kupke chajsu w tibi zrobiona z pixeli to masz nie rowno pod sufitem. Gdyby Xoo was nie potrzebowal na bank by was juz dawno wyjebal w dupe ze wzgledu an to ze nie jestescie dla niego zadnymi kumplami poprostu pionkami do gry on potrafil ojebac i zrookowac nie jednego ktory przyjechal na spotkanie znim kawal drogi. Natomiast unas wyglada to innaczej nigdy tu nie byles, nie walczyles po tej stronie wiec na dobra sprawe huj mozesz powiedziec a jesli chodzi o opowiesci Chrisa to on tez gowno mzoe wiedziec bo prawie wogole nie byl sluchany/respectowany na naszym vt tylko wtedy gdy albi go przygarnal Rammsy sie zaczal nim przejmowac.

"...dostosowany to stosowany mój styl,
dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim!
Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz...
"

Śmiałe idee są jak pionki w szachach:
mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię.

Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych.

Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki.

Dominatorrr jest offline   Odpowiedz z Cytatem