Zobacz pojedynczy post
stary 06-10-2008, 19:05   #9733
psyduck
Użytkownik Forum

psyduck's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2008
Lokacja: Alabastia

Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Gildia: Wodny Swiat
Świat: Furora
Poziom: 200
Skille: 100
Poziom mag.: 9
Cool

Witam, jestem juz blisko przemiany w Golducka i z tej okazji chce napisac cos inteligentnego. No wiec Ssaczo Pansa sprzedal swoich reali etc i spyowal dla Dusk i Vision, teraz possal pale Dracowi i ten zlitosci pozwolil mu dojsc do niego. Koalicja Inshon + Wra jest niemozliwa z przyczyn Cinkowych, Koalicja Inshon + szwedzi jest niemozliwa gdyz Kerston podczas jednej z akcji na saphira zostawil swoich i dal loga. Jedyna szansa na wojne to w moim odczuciu sodowka jednej z wiekszych ekip na furorze aka Chelmu lub tez czarnego konia tego servera Plocka. Jesli nastapi to pierwsze to raczej Vision i djusk zostana zepchnieci do pz poniewaz chelm posiada 150 postaci 100+ z czeg0 100 charow to knighci. Jesli nastomiast nastapi sodowka ze strony plocka to pojdzie z nimi Xespos a ja wiemy xespos lubi sie z draciem. Polaczenie xespos + draco moze dac nam czego od dawna oczekujemy czyli open battle na miare masakry, niestety scenariusz z xespozem niema raczej prawa bytu poniewaz xespoz niema zapedow do wladania serverem + kocha sie w Katrii (Nie pedal). Jest jeszcze trzecia mozliwosc ze Sachista polaczy sie z Januszm i razem rusza po korone wladcy Furory, armia Janusza to miedzy innymi Joan Maxis, blokers ivan, Averios, belandy asco ... A jak wiemy taka ekipa ze slonecznego syfu moze zniszczyc ten server.

Pozdrawiam olafa "miesn" oraz Karola gromowladnego aka chakoje sa moje @
psyduck jest offline   Odpowiedz z Cytatem