Zobacz pojedynczy post
stary 06-10-2008, 22:44   #145
Dominatorrr
Użytkownik Forum

Dominatorrr's Avatar

Data dołączenia: 06 09 2007

Imię: KiKo
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dixyra Pokaż post
"Po 1" nie pytal sie dla zjebu, ani ty dla zjebu nie odpowiedziales, ale nie martw sie, na openie zawsze bys mogl dac kompas pod hotkey i zalatwione.
"Po 2" Nic nie porownuje do Tibii i mam juz wyjebane na ta gre, ale Ty widocznie tak skoro odwracasz sie od polowy rl kumpli i dochodzisz do "Pegon Crew" z ktorego tak bardzo szydziles, ze ma krzywa morde itd. blabla xDDD
Moja 'fota' jest na naszej klasie i ten kto ja mial zobaczyc to ja zobaczyl i serio nie musisz kozaczyc co to nie Ty, bo tak naprawde nie masz tu nic do powiedzenia, a jezeli chcesz komus ublizyc, to spotkaj sie z psychologiem i opowiedz o problemach. Reasumując sprawę retrospektywnie, na drodze dedukcji dochodzę do konkluzji iż Twoje idiotyzmy na temat mojej aparycji intelektualnej są wręcz efemeryczne. Moja intuicja nie obliguje mnie do dalszej konwersacji, Biorąc pod uwagę aspekt tego wydarzenia, nie mam zamiaru polemizować z Tobą na ten temat, cze.

\/Sorry, nie mam jeszcze tak najebane zeby miec srednia 5.6, aczkolwiek nie wiem czego gratulowac, Twojego wysokiego poziomu inteligencji, czy niskiego poziomu szkoly ;p

2 ostatnie intelektualne zdania wykraczaja po za twoj poziom inteligencji i co lepsze pojawily sie w identycznym zestawieniu nie raz na forum tibia.pl wiec skoncz przegladać słowniki dla udających inteligentnych.

Co do tekstu veisona (im who im) nie widze nic w tym smiesznego a tym bardziej jest to bardziej inteligentne niż "im 120 ED from titania i want lick your balls and be in in your guild." lub " im 160 rp from Non pvp"

Co do pocisku na Kube prosze prosze wiedziałem żę z tobą coś nie tak.
21- Prawiczek (FAIL TIBI IS MY LIFE)
Gimnazjum - ( KOLEJNE FAIL A SMIALI SIE Z SCROOPIEGO)
1 Klasa i 3 raz (O KURWA TO SCROOPY ZASZEDL WYZEJ I NADAL MA 2 LATA MNIEJ NIZ KUBA )

A mówili że to scroopy ma najebane w bani i jest idiota a tym czasem sami jestescie nie lepsi.

"...dostosowany to stosowany mój styl,
dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim!
Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz...
"

Śmiałe idee są jak pionki w szachach:
mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię.

Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych.

Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki.

Dominatorrr jest offline   Odpowiedz z Cytatem