Zobacz pojedynczy post
stary 06-10-2008, 23:35   #157
Dixyra
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 06 2008

Domyślny

Jednak nie wiecie co to jest sarkazm i nie bede z wami raczej gadal bo nie przegadam 10 retardow grajacych w ta gre dluzej ode mnie. Owszem, skorzystalem z neta, gdyz nie mam z tym wiekszych problemow w przeciwienstwie do co poniektorych z was. Jedynie co moge powiedziec to, ze jestescie ograniczeni do pisania postow "HUAHUAHUAHUAHUA". Rownie dobrze moglbym rzucic haslo na vent zeby zaczeli was tez spamowac ale sobie tego oszczedze. A teraz cos na koniec ode mnie;
Floov - piszac to huahauhuaua mam nadzieje ze nie polamales sobie palcy. Teraz kozaczysz do libana a przedtem bylo grzecznie i spokojnie, ale trzeba bylo sie liczyc z tym ze sa pewne reguly, a ty do tych regul sie nie stosowales, ale to juz sobie mozesz ustalac z xoo.
Drings - z twoim ilorazem inteligencji powinienes zostac forumowym detektywem, ale to i tak nic nie zmieni bo wkoncu cie przestana 'szanowac' o ile juz nie przestali.

@Dominatorr ( Nos + Grzyb = Kiko prawie jak Pegon? )
Ten tekst z tym 120 ed to bylo gdy Drings wszedl na venta i probowal sie zaprzyjaznic z Xoo?
A jakby brzmial Twoj tekst? I'm 150 RP who want sell account 5th time? czy
I lose war, and I decided to change server and playing manualy on my 150 knight?

poki co przestaje sie wypowiadac i poczekam az zaczniecie sie smiac sami z siebie jak floov , cze.
Dixyra jest offline   Odpowiedz z Cytatem