Zobacz pojedynczy post
stary 07-10-2008, 00:07   #160
Endrox_Auera
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 10 2008

Domyślny

sorry ze powiem cos od siebie ale juz nie wytrzymam i specjalnie zrobilem sobie konto na tym lamerskim forum. To jest temat wojny wiec po jakiego chuja pierdolicie o waszym rl jak i tak to kurwa nikogo nie obchodzi. Nie chce mi sie robic jakis pierdolonych odnosnikow do poszczegolnych osob ale tylko do 2 mam prosbe.

alberto aka drings; widzialem cie pare razy na filmikach z titanii, ale wedlug mnie jestes jebanym polakiem ktory boi sie wybiec z pzta i chyba przez cala wojne masz podobny lvl wiec zamknij morde bo taka szmata jak ty nic nie moze a najwiecej sie wypowiada. Chuj mnie boli czy kogos lubisz czy jebniesz jakas nieszmieszna mine ktora ciebie bawi, zanim zrobisz posta zapytaj sie starej czy to jest smieszne i dopiero wtedy sobie pisz

floov aka floov(?); czytalem twoje wczesniejsze posty w innych tematach i widze ze jestes typowym lizodupem i masz szczescie ze nie grasz na auererze bo tutaj bys byl juz skonczony po pierwszej takiej akcji

a tak odbiegajac od tematu, emok to tutaj spelnia role nauczyciela czy co? jak ci sie nudzi to wyjdz na dwor a nie innym bledy wytykasz

Matti~
Endrox_Auera jest offline   Odpowiedz z Cytatem