Cytuj:
Oryginalnie napisane przez WonszMilicyjny
Riper szkoda slow na ciebie ale co tam zajmie mi to chwile.
Do ciezkiej cholery za kogo sie uwazasz? ,,Wannabies?" Jasne zawsze chcialem byc pusty, pazerny i tepy, okradac ludzi na kase etc. Druga rzecza jest to jaki ty jestes fayny pr0 elo elo wrecz przeciwnie jestes zalsony i dziecinny =[. Trzecia rzecza jest to jak sie odnosisz do ludzi.. ekhm sry nie ludzi do psow ;| To jest kompletna kompromitacja mowiac to jeszcze z roz*****onym majkiem, zgrywasz kozaka ktorego swiat nie widzial, ale coz widze ze to taki 2nd lajf ;F odbicie zycia w pixelkach gdyz wystarczy spojrzec na twe zdjecia co mowi samo za siebie. Martwisz sie o mnie? o to ze nie chodze do szkoly? Pustota i zolc wychodzi z ciebie na kazdym kroku , pamietaj nie ocenia sie ludzi nie znajac ich. No nic tyle o tobie gdyz obserwowalem to co sie wyprawia tylko przez ponad 2 miechy wiec moge napisac tyle. A no i trzeba bylo zakladac topika na forum com co nie?  Btw jesli ,,mam" cokolwiek do kogos to tylko
i wylacznie do ciebie. Pkowanie sprawialo mi wielka frajde,a poznanych ludzi badz tez nie poznanych bede pamietal na dlugo
Ps. Zwroccie uwage na Vrella
szanownego gdyz madre rzeczy prawi 
Przedstawilem swoja opinie jak ja to widze [[;
To sie rozpisalem nie w moim pl stajlu ;/
|
Dostosowuje sie tylko poziomem do kretynow Twojego pokroju, ktorzy placza ze zabili jego 45 ek. I piszesz, ze sie nie ocenia ludzi nie znajac ich, a Ty mnie oceniasz, niezle ! I ja szanuje ludzi zaslugujacych na ten szacunek, /care w jakichs polaczkow probujacych byc fajni bo z bongo, ktorzy na zadnej porzadnej akcji nie byli. stare bongo_/
@vrell
juz Ci mowilem, ze to nie ja powiedzialem ze avenger ma pz, chociaz pewnie bym to zrobil gdyby mi to przyszlo na mysl. I piszesz ze w bongo jestes dluzej od damy, fail. On z nami latal juz na guardy z 2,5 roku temu jak pimol mial veremusa a ja diliveera