Zobacz pojedynczy post
stary 07-10-2008, 16:23   #7475
WonszMilicyjny
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 08 2008

Domyślny

Nazywasz mnie kretynem? Hmm zaufaj ze jestem ,,tylko" ciut inteligentniejszy. Placze ze zabili mi ek? No ,,ofc" w sumie to ja gdy padne to placze na vent i dostaje adhd ;| Pss. taka mala podpowiedz looknij na moj czas online,a to mowi samo za siebie jak bardzo ale to bardzo przejmuje sie ta gra ^.- wyroslem z tego . Tys mnie ciolku ( tak tu cie obrazam) zaczal pierwszy oceniac wiec co ja bede gorszy of pl? ej hejze skad taki kretyn jak ja moglby uzyc sarkazmu.
Oceniam cie wjezdzajac lekko na rl gdyz wywnioskowalem to co zauwazylem wiec na vencie kozak jestes jakich malo rzucasz qwami ,wyrazasz sie do osob od siebie straszych o x lat bez szacunku, czujesz sie jakims tam bossem za duzo by wymieniac etc ,a to lekko nie pasuje do tego jak wygladasz w rl. Moze to i stereotyp no ale coz nie pasuje

A no i widze ze odpowiadasz na posta w mgnieniu oka, zrob cos z czasem wolnym. Pisanie zwrotow grzecznosciowych jak i brak polskich znakow byl zamierzony.
To tyle jesli chcesz odpisuj sobie na tego posta /care forum fajterze nie bede spamowal [[[[[;. Ale pewnie odp bo zakpilem z twojego ego. Opuszczam te jakze zalosne forum xD
WonszMilicyjny jest offline   Odpowiedz z Cytatem