Cytuj:
Oryginalnie napisane przez The_Animal
Będzie to w formie poradnika
Ab'Dendriel, częściej porpostu ab.
Miasto jest ulokowane na wszchód od Carlin. Północny Wschód od Thais oraz Kazo.
Miasto wybudowane przez 3 rodzaje elfów. Bardzo ładne, przeważnie puste.
Wszyscy NPC to elfy.
Jaką profesją wybrac się do Ab'Dendriel??
Otóż każdą!
Od 8 lvl można bezproblemowo expic na trollach pod ab gdzie stosunkowo szybko podskilujemy, poexpimy oraz zarobimy. Potem można zchodzić na troll championy które niegrzeszą szkutecznością ataku  .
Od 15 Lvl można chodzic na pobliskie waspy (około 50 na full respie) oraz Elvenbane gdzie exp wynosi 5-10k/h, a zarobki 2k/h z loot bagami nawet 6k/h! Potem pozostał juz tylko HellGate gdzie aż roi się od potworków typu Beholdery, Szkielety, Ghule. Przy normalnym graniu* w tydzień bezproblemu wbijemy 20 lvl i zarobimy ~18k +.
*normalne granie - 2-4 h dziennie.
Dużą wadą Ab jest brak gildi z czarami. Ale czary można kupować w pobliskim Carlin (4 minuty drogi) albo niekróre słabsze w ab ale i tak nie dla wszystkich.
Dziękuje za przeczytanie. Jakby coś było źle krytykować!
|
Przeczytaj to z 10 razy i zoabczysz co będzie źle.
BŁĘDY I ITD.!!!!!
1.Temat brzmi Ab'dDendreil miasto dla każdego więc każdy pomyśli ze będzie o AB wieć mogłeś już całe miasto opisać.
2.Co do trolli i championów to się zgodzę ale kasa ehhh :/
3.Jak to ma być coś w formie poradnika to ja jestem Janina Krawężnik

Nic prawie nie ma żadnych ss, jest nie przejrzysty, razi w oczy ten tekst
O Evelblane też nic nie ma tylko zerk i kasa a nie ma gdzie na jaim lvl chodzić i gdzie chodzić żeby dużo kasy zebrać. Nie pisze jakie lootbagi można zrobić oraz ile by ważył taki lootbag i jego najdroższa cena u NPC
1h/5-10K NA WASPACH???? pogieło? żal ja na rotach pod fibulą 3k/1,5h to co na waspach =/= tam nie expić się nie opłaca
A hellgate to 40lvl a ty nic nie napisałeś tlyko jakieś pierdoły
Podsumowanie:
Powiem jdno
DO DUPY!! Mogłem ci jeszcze więcej błędów wywalić ale dobra nie będę bo może się pobeczysz

bo tylko dziecko umie takie coś napisać